Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya

Ilgaz
Ilgaz

14 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Film eternals filminden yaklasik 6 ay sonrasinda geçmekte ayrıca filmi izlemeden once falcon ve kış askeri dizisini izlemenizi öneririm . Film keyifli ve eglenceli marvel komedisi oldukca az ve genel olarak ciddi bir tonda kış askeri (kaptan amerika 2 filmi) tonlarında . Bu filmin en önemli kısmı Red hulkin ortaya cikmasi( Thunderbolts fragmanlarinda gozuktugu icin spoiler sayilmaz) ve bu donusumde oldukça iyi işlenmiş bir dönüşümdü adım adım olan ve Rossun ic dünyasını yakından izliyoruz 2008 deki hulk filminden beri ross karskterini azda olsa gormekteyiz bu filmde daha fazla gormek ve red hilkı ortaya çıkması oldukça marvel icin önemli bir adım
Leon Jim Miguel Tan
Leon Jim Miguel Tan

14 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Captain America: Brave New World is an upcoming American superhero film based on the Marvel Comics character Sam Wilson / Captain America, produced by Marvel Studios and distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures.
hacer çok
hacer çok

16 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çok güzel ben yeni gidiyorum tüm arkadaşlarım söyledi yüzde yüz gidin marvelin zaten çoğu filmi güzel yaş kitlesine takılmayın
Stellar Walker
Stellar Walker

14 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Voici mon témoignage : après plus de deux ans d'efforts vains, j'ai enfin rejoint le Nouvel Ordre Mondial, les Illuminati. Des escrocs m'ont soutiré de l'argent pendant des années. Je rêvais de rejoindre les Illuminati depuis longtemps, mais j'ai rencontré Lord Felix Morgan en ligne au début de cette année. Je l'ai contacté et lui ai tout expliqué. Il m'a conseillé de m'inscrire, et j'ai payé les frais d'adhésion exorbitants. J'ai été admis au Nouvel Ordre Mondial et j'ai reçu 1 000 000 $ dès mon admission. Je suis tellement heureux ! Je promets de faire connaître les mérites de Lord Felix Morgan. Si vous souhaitez rejoindre le Nouvel Ordre Mondial des Illuminati aujourd'hui, contactez Lord Felix Morgan sans tarder. C'est votre meilleure chance d'obtenir l'adhésion aux Illuminati dont vous avez toujours rêvé. Contactez Lord Felix Morgan par courriel : Illuminatiofficial565@ ou par WhatsApp : +447353027456