talendil
21 Mart 2001 tarihinde eklendi
Son yıllarda gördüğüm en berbat filmlerden biriydi. Hadi konuyu falan bırak, fragmanından fazla bir aksiyon sahnesi de yok filmde. Çalakalem bir senaryo, berbat oyunculuklar, yönetmen desen bütün film uyumuş. Filmi görmek isteyenler bence fragmanını indirip onu seyretsin.
tam anlamıyla gerilim ve macera sevenler için yapılmış bir film. Özellikle dağ atmosferi, kar fırtınası sahneleri ve kurtarma operasyonları oldukça etkileyiciydi. Film boyunca tempo neredeyse hiç düşmüyor. Bazı sahneler gerçekçilik açısından abartılı olsa da heyecan duygusunu başarılı şekilde veriyor. Oyunculuklar da gayet iyiydi. Dağcılık temalı filmleri sevenlerin kesinlikle şans vermesi gereken sürükleyici bir yapım.
24 yıl önce çekilmiş olmasına rağmen hala aynı tatta izleyebileceğiniz Heyecan ve adrenalin dolu sürükleyici bir filmdi. Efektleri daha iyi olabilirdi. Dağcılık üzerine yapılmış güzel örneklerinden. Genel anlamda ben beğendim tavsiye ederim.