Dikey Limit

talendil
talendil

21 Mart 2001 tarihinde eklendi
Son yıllarda gördüğüm en berbat filmlerden biriydi. Hadi konuyu falan bırak, fragmanından fazla bir aksiyon sahnesi de yok filmde. Çalakalem bir senaryo, berbat oyunculuklar, yönetmen desen bütün film uyumuş. Filmi görmek isteyenler bence fragmanını indirip onu seyretsin.
Mustafa Kasikci
Mustafa Kasikci

26 Eylül 2022 tarihinde eklendi
İzlenir. Fakat bir türlü heyecanı diri tutamayor. İnişli çıkışlı. Diziler veya masterchef izlemek istemeyenler için güzel alternatif olur.
theyurdal
theyurdal

20 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
tam anlamıyla gerilim ve macera sevenler için yapılmış bir film. Özellikle dağ atmosferi, kar fırtınası sahneleri ve kurtarma operasyonları oldukça etkileyiciydi. Film boyunca tempo neredeyse hiç düşmüyor. Bazı sahneler gerçekçilik açısından abartılı olsa da heyecan duygusunu başarılı şekilde veriyor. Oyunculuklar da gayet iyiydi. Dağcılık temalı filmleri sevenlerin kesinlikle şans vermesi gereken sürükleyici bir yapım.
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
24 yıl önce çekilmiş olmasına rağmen hala aynı tatta izleyebileceğiniz Heyecan ve adrenalin dolu sürükleyici bir filmdi. Efektleri daha iyi olabilirdi. Dağcılık üzerine yapılmış güzel örneklerinden. Genel anlamda ben beğendim tavsiye ederim.