ORHAN SANDIKCI
22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Bazı yerlerinde sıkılsam da, yer yer güldüren sahneleriyle insanın yüzünde tebessüm bırakan orta düzey izlenebilir bir film. Eşinizle birlikte keyifle izleyebilirsiniz. Gupse Özay'ın performansını beğ
çok basit konu ama seyrettiriyor ya. Anlaşamayan eltiler hikayesi. Sürükleyicilk başarılı. Bir solukta izlenisi eğlendirici türk komedisi. Çereslik tabi. Oyunculuklarda gayet başarılı.
Füsun Demirel detayı hiç iyi olmamış. Pkk yanlısı birisini beyazperde de görmek istemiyoruz. O'nun dışında film gayet eğlenceli. Abartılarla da dolu ama olsun o da işin espirisi.
Hayatın içinde böyle tiplerin olduğu kesin. Hatta sade diye evinizin beğenilmediği evinizde pembe renklerin çiçek böceklerin olmamasının sorun edildiğide bir gerçek. Sadece biraz abartılmış ama senaryonun ortasından sonrasına inanamadım. Tüm bunlardan sonra o kız nasıl etkilendi o kadındanda tüm hayatını attı bir köşeye çocuk derdine düştü etti film bitti inanılmaz.
Çok güzel film bayıldım bidaha izlemek istiyorum gördüğüm en güzel filim di bu eltisiyle savaşıyo çok güzel ya bayıldım filme çok güzel izlemenizi tavsiye ederim
Eglenceli bir filmdi. Turk ailelerinde sıkça yaşanan siradan kiskanclik olaylari biraz abartili bicimde işlenmiş. Mizah dedigin de zaten biraz abarti degil mi zaten?!
Dehşet ve harika bir filmdi süper aşırı komik. Başarıların devamını dilerim. Sinemada izledim yine çıksa yine izlerim param sonuna kadar helal olsun bu film olmuş
Çok basit, fazla emek/ para verilmeyen, son derece ucuz bi prodüksiyon olmuş. Bütün film iki eltinin birbirine terslik yapmasını işliyor. Ara sıra yinede güldürüğü için 3 yıldız. Izlenilebilir. Ama fazlasını beklemeyin.