Eltilerin Savaşı
3,7

derin_su
derin_su

11 Eylül 2020 tarihinde eklendi
normalde film izleme niyetinde yerli film tercihim asla olmaz arkadaş açtı izledik öyle. klasik bir türk komedi filmi. çok bir beklentiyle de izlememek lazım. gülme niyetiyle açıp izlenilecekce gayet güldürür. eleştiri amaçlı izlenilecekce tabii ki eleştirilecek çok yönü bulunur, ama zaten filmin öyle bir amacı yok. bir toplumsal mesaj bekleme ya da ders niteliğinde izlenilecek bir şey değil -ki bu filmden öyle bir beklentiye girenleri de anlamıyorum-. kadın yozlaşmasi, kadın değerini küçumsüyor bilmem ne bla bla bla. ya zaten günlük hayatta yok mu böyle tipler fazlasıyla var hayatını sosyal medyaya göre idame ettiren , gösterişci, samimiyetsiz vs. filmde bunu komedi türünde sunmuş (mizah demiyorum çünkü ne bir özgünlük var ne de bir yaratıcılık) çünkü bu tiplemeler bakıldığında gülünülecek haldeler, absürt, amaçsız bir hayatları var. senaryoya yapılan eleştiriler aslında bir nevi hayatını bu şekil yaşayanlara eleştiriler. birazda ne beklentiyle ne amaçla izlenildigine bağlı. gereksiz duyara gerek yok, zaten bu aralar her şeyde gereksiz bir duyar kasan bir topluluk var sonumuz hayrola, ortasını tutturan yok. gupse özay ortalama bir oyunculuk sergilemiş . senaryo klişe , günümüze çok da yabancı değil. abartılmış biraz ama böyle abartılı tipler günümüzde de mevcut. öylesine izlenilecek bir film . zamanıni çok değerli harcayanlar zaten sizin burada işiniz ne gidin zihinsele karşı dokunaklı filmler izleyin bu öyle bir film değil. amannn gülün geçin işte.
Özkan Rukiye Mülkiye
Özkan Rukiye Mülkiye

4 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film eltilerin çekişmesi çok komik kardeşlerde onlara uyunca traji komik bir hal alıyor
baba p
baba p

2 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Biraz az erkek var birde orta bir filmGüzel bir film fakat biraz kadınlara göre  ve evlilik ile uğraşılmış am yinde güzel
Hatice
Hatice

30 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Filmdeki espriler 5 yaş altına hitaben yapılmış adeta. Vakit önemli değilse...Sinemada izlenmişse maddi ve manevi kayıp. Yazık.
Perihan Turan Bıçakcı
Perihan Turan Bıçakcı

23 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Gayet komikti.Rahatlatıcı iyi zaman geçirmek için uygun.gülmek kahkaha atmak istiyorsanız izleyin.böyle filmler rahatlatır ve stresten uzaklaştırır.zaten benim aradığımda bu.
Mavi Mavi Kaya
Mavi Mavi Kaya

10 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
abartılı konu diye bişi yok..gülemedik..klasik sıradan gupse filmleri..iyiki sinemada izlememişim parama yazık olurdu..
Murat Ozkan
Murat Ozkan

6 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
bu kadar saçma bir film bir daha yapmazlar umarım. insanların zamanını parasını çalmak bu olsa gerek..
Mehmet Turgut Yerli
Mehmet Turgut Yerli

6 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Bu film komedi filminden çok eleştirisini sevdim , toplumun kadına yüklediği anlamsız misyon, kadını cahilleştirirseniz alt yapısında aşağılık kompleksi oluşuyor , bu aşağılık kompleks eksikliğini metalarla objeler ile tamamlıyor.Kroluk rolünü iyi yapmıs Gupse 藍
Birde kötü yorum yapanlar kesin kocişe sunum yapan tiplerdir藍藍
Hasan Ayhan Lale
Hasan Ayhan Lale

6 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Berbat bir film bunu yazanin IQ seviyesinindan şüpheliyim iğrenç 50 kelimeyi bile dolduracak birsey yok filmde
Mert H
Mert H

5 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Ortalamanın üstünde fakat çok eleştirilen bir film. Komedi konusunda her şeye güldüğümüz ve gişe yaptırdığımız için yüzüne bakılmayacak filmlerin devamı gelse de bu film onlardan değil. Ortalamanın üzerinde ibaresi Türk komedi filmi olmasından kaynaklanıyor aslında. Bu tarz bir yabancı film olsaydı yüzüne bakmazdık. Ancak yine de Gupse Özay, ortaya güzel bir şeyler koymuş demek yanlış olmaz.
Ismail E
Ismail E

3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Orta okul zekasi bile degil..tek fazli..ucuz fikire umut baglamis..mantik hatalari ile dolu..manasiz..azicik kafa calistirin.herkes kolay para kazanma dersinde
Yeliz Yıldız Daştan
Yeliz Yıldız Daştan

3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Film berbat otesiydi bence. Gülme ümidi ile kaç aydır televizyona gelmesini bekledim. Koronadan dolayı sinemaya gitmek istemedim . Allah'tan görmemişim. Para ve zaman israfı resmen filmi yarısında kapattım. Komedi diye bize aşalamali küçük düşürmeli sahneler izlettiriyorlar. 10 üzerinden 2 ancak alır !! Gupse Özbay, Uraz kaygIlaroglu gerçekten beğenerek takip ettiğim oyuncular. Ama bu film hiç olmamış.
Hüseyin Hüvez
Hüseyin Hüvez

3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
bu filme güzel diyen zekasına hakaret etmiş olur film zaman kaybından başka bir şey değil yazık kaybettiğim 1.40 saate
djonline
djonline

17 Haziran 2020 tarihinde eklendi
son 30 yılda ki en iyi en seviyeli komedi filminden biri diğeri düğün dernek biri de bu oldu muhteşem bir film tam aile filmi gidin izleyin 1 temmuz yada 15 temmuz sinemalar yeniden açılacak mutlaka o zaman gidin izleyin
Nazenin TasarımOrg
Nazenin TasarımOrg

7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Hala ınternette yok para verip gidemeyen ler ıcın
Herkez ısırmalı bence ben fırtına bayıldım bu zorlu günlerde gelmek haruka olur bence