Aysel ve Murat’ın yolları, gazetede gördükleri bir ilan ile kesişir. Gazetedeki evlilik ilanı üzerinden birbirini tanımaya başlayan iki genç, uzun süre mektuplaşmalarının ardından artık yüz yüze görüşmeye karar verir. Buluşacakları günü heyecanla bekleyen Aysel, vakit geldiğinde hastalandığı için görüşmeye gidemez. Aysel, Murat’a hastalandığını söylemesi için ablası Günsel’den buluşacakları yere gitmesini ister. Kardeşinin isteğini yerine getiren Günsel, Murat’ı gördükten sonra onu Aysel’in elinden almak için elinden geleni yapar.
Türkan Şoray ve Sadri Alışık'ı kötü karakterler olarak izlemek de epey garip oldu. Bu rollerin de hakkını vermişler 7/10
Ülke
Türkiye
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
1963
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
Türkçe
Görüntü formatı
-
Renk
Siyah beyaz
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1963, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1963.