Kurtların Kardeşliği: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Kurtların Kardeşliği
scar-face-53
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film 3 4 sene kadar önce izlemiştim ama hala aklımda ne kadar ii olduğu bir daha tekrar izleyeceğim ve tavsiyemdir mutlaka izleyin pişman olmazsınız
dayımın tavsiyesiyle dvd sini aldım.o kadar çok hoşuma gidiyoor ki arkadaşlarım bize geldiğinde bu filmi izliyorum.mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri.fakat tek önemli nokta sinema yı anlayan birinin izlemesi.
Nefis bir film. 2001 de posterini ilk defa gördüğümde izlemeliydim. Ama saçma sapan filmleri tercih etmişim bunun yerine. Herneyse 6 yıl sonra doğru yolu buldum. Kaçırılmamalı. Joseph LoDuca’nın müzikleri etnik havayı çok güzel yansıtıyor. Çok iyi...
Çok başarılı bir film bence, içinde büyü, kızıldereli, fransız, arkadaşlık, aşk, ırkçılık,... gibi pek çok konuyu harmanlamış bir gotik-aksiyon filmi, bıkmadan seyredilir...tavsiye ederim...
Marc Dacascos süperdi bu filmde, bu film ve beşikten mezara filmleri onun için 2. sınıf filmlerden sıçrama filmi oldu. Eğer bu yazıyı editör arkadaşlar kontrol ediyosa çok üzülerek sölüyorum Marc Dacascos'un bence en güzel filmi olan Güçlülerin Dünyası (orjinal adını bilmiyorum) filmi bu sitede yok. Fİlmi hatırlarsınız beden eğitimi öğretmeni olarak belalı bi okula gelen Marc D. çocuklara dans ederek dövüşmeyi öğretiyodu, sonrada o bölgenin Mafya liderlerinden biriyle kapışıyodu. o filmide siteye eklerseniz berhudar olurum :) saygılar
film oyuncularına bakın ne seyremek isterseniz onu seyredersiniz bence en baştaki manken abladan itibaren film orta derecede gidiyo ama ilerledikçe kendini kaybediyorsun film bir canavar üzerine değil entrikalar üzerine kurulmuş bir film dir bence iyi sayıla bilecek bir film