Yeni Hayat
4,4

seymaerisen
seymaerisen

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir fim tom hanks yine harika ..
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

21 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi fakat o paketin içindeki şeyi öğrenememek beni sinir etti...
pinkcadillac
pinkcadillac

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
herhalde izlediğim en kötü filmlerden birisidir. bu kadar yüksek puan almış olmasına da çok şaşırdım zira vizyonda olduğu dönemde bile filme dair bir sürü mantık ve devam hatası bulunmuştu. yılların eskitemediği popüler konu ıssız adayı işlemeye çalışmışlar ama ancak tom hanks filmin sonuna kadar izlenmesini sağlayabiliyor. hanks’in yerinde başka bir oyuncu olsaymış herhalde film çok ülkede vizyona bile giremezmiş. en basitinden hanks’in filmin sonunda sakallarını kestiği zaman sakalın altından çıkan teninin yanık teniyle aynı olmaması gerektiği bir yönetmenin atlamaması gereken bi nokta.
beck31
beck31

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tom Hanks yine bir harika! Basyapit degil belki ama hersey cok iyi anlatilmis cok iyi islenmis defalarca izlenesi guzel bir film!
Ahmet Büke
Ahmet Büke

8 Ekim 2021 tarihinde eklendi
tek kişilik ama tom hanks sayesinde sürükleyici güzel fim... tek kişilik ama tom hanks sayesinde sürükleyici güzel fim...
banadolu
banadolu

15 Nisan 2003 tarihinde eklendi
tom hanks'in oyuncukuğu ile şov yaptığı,konusuna rağmen hiç sıkmayan bi film.bence tek kusuru adamın adaya ilk düştüğü dönemlere yer verip birden "4 years later"yazmasıydı.zaten zemeckis'i de severim.bu filmi de tavsiye ediyorum
bruceconrad
bruceconrad

15 Şubat 2003 tarihinde eklendi
sıkılacağımı ummuştum ama kesinlikle muhteşem oyunculuğuyla tom beni hiç sıkmadı .... filmin etkileyiciliği üztün çünkü yaşamış gibi hissediyosunuz..üstelik o son .ok güzeldi...
esat-ozcan
esat-ozcan

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
İzlemesi sabır gerektiren ama karşılığını veren bir yapım.Zaten Tom Hanks aşmış olayı.
Serrcan
Serrcan

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İlk defa herkesin güzel dediği bi filme negatif yorum yazıyorum! Ama kurgu hakikaten çok basit. 2.Dk sonra ne olacağı çok belli herşey çok çabuk ve basit ilerliyor.Bence böyle bi konu boşuna yazık edilmiş.Ama eleştirilerim sadece senaryo ya oyunculuklar süper emeğe saygı 10/6
zeynax-88
zeynax-88

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
epey güzel bir film.ada da olduğu kısımlar hiç sıkmıyor ama adadan önceki ve sonraki kısımlar çok yavaş ilerliyor yani bayıyor yine de iyi6.5/10
fragilegirl
fragilegirl

19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
tom hanks in filmde adadaki arkadaşını denizde kaybettiği zaman ağlaması çok duygusal bir sahneydi.insanların bazen ne kadar çaresiz kaldıklarını ve yalnız olduklarını bu kadar iyi anlatamazlardı.tom hanks bence bu rol için bayağı bir ön çalışma yapmış.mesela kürek çekmesi..zor koşullarda çekilmiş bu film
Eren-Emrah
Eren-Emrah

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tek bir kişinin oynadigi bir film düşünün.. Sınırları ne kadar zorlayabilirsiniz.. Sınırları zorlayan bir oyunculuk Tom Hanks tan.. izlenmesi gerekli bir film..
asirap
asirap

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
TEK KİŞİLİK MUHTEŞEM OYUN ! Oyuncu olmak isteyenlere, ders olarak verilecek bir film
emreavcar
emreavcar

6 Ekim 2003 tarihinde eklendi
'Forrest Gump' ve 'Contact' ile kariyerinin en parlak filmlerini ortaya koyan Zemeckis'ten bir büyük başarı daha. Tom Hanks kariyerinin en iyi performanslarından birini ortaya koyarken tek başına filmi sürüklemeyi başarıyor. Unutulmaz planlarla dolu bir film... (8/10)
alici-utku
alici-utku

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.hanks'in en sevdiğim filmi diyebilirim.helen hunt'ı da bu filmde görmek çok hoş.