Yeni Hayat
4,4

kemerlee
kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Modern hayatı, kapitalizmi seçimleri ve hayatta kalmak için neler yapılabileceğini başarıyla anlatan Tom Hanksin kusursuz performansıyla doruğa çıkan(2 oskar aldığı için vermediler yoksa sonuna kadar haketti) yaşam üzerine çok güçlü bir başyapıt.
Plagueis
Plagueis

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel insanı derinden etkileyen bir film. tom hanks filmi sırtlıyor tabi wilson’ıda unutmamak gerek oda güzel oynamış :) robert zemeckis ve tom hanks çok iyi işler çıkarıyor gerçekten. mutlaka izleyin bu filmi 8/10
karakose9
karakose9

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bende baya oldu bu filmi izleyeli.Mükemmel bir film gerçekten.Duygusal bir film.filmde yarım saat 45 dakika boyunca konuşma sahnesi bile yoktu.Ama bir dakka sıkmıyor.Zaten bu film tv de bir iki defa yayınlandı hemen hemen herkes izlemiştir.İzlemeyenler kaçırmasın izlesin fırsatını bulursa.
jamesbond-2
jamesbond-2

28 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş tek kişiyle tom hanks la filmi götürmüşler.Muhteşem herkese tavsiye edrerim kesin izleyin uzun olmasına rağmen nasıl bittiğini anlamıyorsunuz.Ama adada sadece 5 yl kalıyor. 8/10
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hani denir ya bi adam tek başına bu filimde oynamış ve götürmüş diye gerçekten öğle tek başına bir filimi oynamış sırtından taşımış ve ortaya da çok sağlam bir filim çıkmış...
onurdolanbay
onurdolanbay

3 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
insanı gerçekten etkiliyor.şöyle bir düşünün ıssız bir ada düşerseniz ne yapabilirsiniz. işte olay bu filmde bitiyor.bize adeta bir örnekle gösteriyor
tuffy34
tuffy34

27 Mart 2004 tarihinde eklendi
Sonuna doğru sıkıldım biraz..
Filmi fedex mi finanse etmiş merak ettim.. sansürsüz reklam.. Tom Hanks iyi oynamış..
wildmor
wildmor

3 Ocak 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir psikolojik film.insanın gerçekten yalnız kalınca yapacağı doğal şeyleri gösteriyo.çok fazla heyecan yok ama çok güzel bir psikoloji film.
promethe-2
promethe-2

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bir yeşil yol’un yerini tutmasa da bence en iyi ferformansını burda göstermiş tom hanks
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

27 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Tom, büyüksün be!
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

21 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi fakat o paketin içindeki şeyi öğrenememek beni sinir etti...
beck31
beck31

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tom Hanks yine bir harika! Basyapit degil belki ama hersey cok iyi anlatilmis cok iyi islenmis defalarca izlenesi guzel bir film!
Ahmet Büke
Ahmet Büke

8 Ekim 2021 tarihinde eklendi
tek kişilik ama tom hanks sayesinde sürükleyici güzel fim... tek kişilik ama tom hanks sayesinde sürükleyici güzel fim...
banadolu
banadolu

15 Nisan 2003 tarihinde eklendi
tom hanks'in oyuncukuğu ile şov yaptığı,konusuna rağmen hiç sıkmayan bi film.bence tek kusuru adamın adaya ilk düştüğü dönemlere yer verip birden "4 years later"yazmasıydı.zaten zemeckis'i de severim.bu filmi de tavsiye ediyorum
bruceconrad
bruceconrad

15 Şubat 2003 tarihinde eklendi
sıkılacağımı ummuştum ama kesinlikle muhteşem oyunculuğuyla tom beni hiç sıkmadı .... filmin etkileyiciliği üztün çünkü yaşamış gibi hissediyosunuz..üstelik o son .ok güzeldi...