202 Production
4 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Evet izlenilmesi gereken ve NetFlix'de olan iyi filmlerden biri. Filmin ana temasını düşünmek gerekirse şöyle bir şey hayal edin, siz ölseniz sizden sonra hayatta kalan ve sizi tanıyan insanlar ne kadar süre yasınızı tutabilir? Ya da ne kadar süre sonra normal bir şekilde hayatlarına devam edebilir? Hayatın katı ve yalın olan bir gerçekliğini en doğal haliyle anlatan güzel bir film.
Bu filmle Tom Hanks'e bir kez daha hayran oldum. Mükemmel bir oyunculuk örneği sergilemiş. Finali Holywood'dan beklenmeyecek kadar şaşırtıcıydı. Hararetle tavsiye ediyorum.
Tek kişilik bir şahaser.Hanks her filmde olduğu gibi bu filmde de harika.Bence robinson cruse biraz farklı bir konusu var.Robinsonun arkadaşı Cuma idi.Burda Hanks in arkadaşı bir top.Diş çekme sahnesi ise insanın mecbur kaldığı anlarda neler yapabileceğni gösteriyor.Acıyı acıyla yok etmek. gerçekten harika bir film.
çağdaş bi robinson filmi.filmde tom'un bacağına dalgalar yüzünden kaya çarpması ve tek arkadaşı winson'u kaybetmesi çok acı. bi de tom 4 yılsonra adadan kurtulup evinde adadaki yaşantısını uygulamaya çalışması çok hoş...
gerçekten çok başarılı bir film olmuş.zemeckis ve hanks forrest gump tan sonra yine oldukça iyi bir filme imza atmışlar.özellikle hanks yaşayan en iyi oyunculardan biri olduğunu kanıtlamış.mutlaka izlenmesi gerek.
143 Dakikalık filmin yaklaşık 120 dakikasında falan yalnız başına Tom Hanks.... Mükemmel... Tom Hanks kimdir, nasıl izlenir derseniz, onca kaliteli filminin başına -yalnız başına oynadığı için- bu filmi ekleyin.
tom hanks kesinlikle çok iyi bi seçim.bence film çok güzeldi.aslında bizim ne kadar büyük nimetlere sahip olduğumuzu ve değerini bilmediğimizi gösterdi bana.okyanustaki sahne çok etkileyiciydi.tek başınaydı ama bütün film boyunca heyecanla bekledim neler olacağını.tom hanks bu ya tabi güzel olacak...
Film gerçekten çok güzeldi Tom Hanks kesinlikle doğru tercih ve süper oynamış. Ama ben adamnı kafayı yememesine çok şaşırdım dört sene hiç kimse yok çaresizlik yanlızlık bu çok zor....Ama hayatta kalmağı bu kadar istemedisi de süper, hayattan vazgeçmemesi (sevdiği birilerinin olması) onu hayata bağlayan en güçlü şeydi.