Yeni Hayat
4,4

vera-g
vera-g

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ne diyebilirim ki muhteşemdi.. İzlenmeli bence..
cemoli5408
cemoli5408

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
on numara film...
Ayaz
Ayaz

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hiçbir espri hatta cümle olmayan filmin bazı bölümlerinden film bana kahkaha attırdı.Özellikle o küçücük ilk balığını tuttuğu sahne...Not: Acaba o kutunun içinde ne vardı..:)
Sindar-2
Sindar-2

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Konusu hikayesi bence güzel, ayrıca adamın psikolojisi iyi yansıtılmış fakat filmde çok fazla reklam vardı!
babylashy
babylashy

17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Benim açımdan Tom Hanks'in bugüne kadar çektiği en iyi film.Mükemmel oyunculuk ve senaryo.Harika..
Halil Ş.
Halil Ş.

29 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Ya bu adam bambaşka bir aktör filmde hiçbirsey yapmasın ,otursun yine izleniyor.Kaldiki ıssız bir adada geçen bu filmi başkası yapsa sıkılır izlemezsiniz...Film olağanüstü kalite kokan bir film hiç düşünmeden izleyin...
caykent
caykent

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden biriydi. Tom hanks tek kişilik dev kadro resmen. Konu kurgu oyunculuk muhteşem. Kesinlikle izlemelisiniz!
ideryy Istanbul
ideryy Istanbul

27 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmin konusu her her ne kadar Klişe olsa da oyunculuk 10 üstünden 11 puan. Drama Krali 老
Ben olsaydim ne yapardim diye dusundurdu.. spoiler: deniz dalga sesleri cok urkutucu... akil gider.. yalnizligin verdigi korkutucu his.. cok fena. Guclu karakteri, hayata tutunmaya calismasi
... [/spoiler]trawmaya sebep durumlari atlatabilmek icin verdigi mucadeleyi cok guzel yansittigini dusunuyorum. spoiler:
Davut Ipek
Davut Ipek

23 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Filmde en güzel detay adada kalıp en son kargoyu açmamasıydı çünkü o kutuyu götürme umuduyla açmadı Umut etti ve kurtuldu ...