lonly79
23 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ne diyeyim ki süper tam bir psikolojik yanlızlık filmi izlerken sanki adada sen yanlızmışın gibi yani inandırıcılık hat safhada tom hanksin kilo kaybı kaslanmasına dikkat edin senaryo desen oda güzel umduğumun çok üstünde çıkan ender filmlerden mutlaka izleyin
Tom Hanks'in en etkileyici filmlerinden biri, insanı bunaltmayı başarıyor (kötü anlamda değil). Bence harika bir konu ama mutsuz bir ruh halindeyseniz izlemeyin.
Gerçekten çok güzel bir film. Finali çok iyi olmamış ama genelde çok güzel bir film. Ana temanın yanında yanlızlığın ne kadar zor olduğunuda anlatıyor. Herkez izlemeli.
Film kesinlikle harika ve ya olağanüstü değil. Aşk tem'ası yeterince verilememiş bence. Konu basit ama Tom amca işi sürüklüyor... Hele hele sonu hiç olmamış.
filmin başrolunde tom hanks var.herkes anlamıştır umarım.başka söze gerek yok!çok iyi bi oyunculuk göstermiş.çoğu zaman kendini onun yerine koyduğun bol empatili bi film.herkese tavsiye ederim....
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi.Hiç bu kadar duygulanıp filme kendimi kaptırdığımı hatırkamıyorum.Tom Hanks in başarısı kesinlikle kusursuz. Sanırım insanın bi şeyleri başarabilmesi için çabalarının sonunda gerçekten değer verdiği bi şeyler olmalı.Filmde de Tom Hanks in çok sevdiği bi kadın -Kelly- var..
Kesinlikle izlenilmesi izlendikten sonra da gerçekten insanın önemli bi ders çıkarması gerekiyor... Puanım 10/10 Aslında 9 ama filmin ortalamasını biraz daha yükseltmek için 10 verirm :-)
10un üzerinde puan hakeden nadir filmlerden biri.bu filmi sevmeyecek birini düşünemiyorum.tom hanks yine tabiki...çooooook dramatik bir film.ağlamamak zor