Yeni Hayat
4,4

altay-090
altay-090

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya bu adamın kötü rol yaptığı film yok heralde adam aşmış
ergun-ix
ergun-ix

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
zaman kaybı..izlediğim zaman dilimine çok acımıştım..
zafer-cesur
zafer-cesur

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Forrest Gump ve Yeşil Yol kadar kusursuz olmasa da Tom Hanks için kesinlikle sıkılmadan izlenebilecek bir film, gayet güzeldi. Yalnız konu pek özgün değildi. 9/10
estona81
estona81

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
süper ötesi harika bi film
55ercument55
55ercument55

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
süper izleyinnnnnnnnnn kesinnn
togi-fb
togi-fb

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Voleybol topundan arkadaş olurmu? vallahi oluyo abi izleyin ve görün..wilsoooon:))))
ironikfikir
ironikfikir

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
vinceeeeeenttttt nerdesinnnn vincent???? vincentin gitmesi beni çok üzdü:( bu filmin en önemli kareterlerinden biri de oydu. oyuncu yada yönetmen fanatikliğim yok ama Tom Hanks in oyunculuğundan etkilenmemek mümkün değil. -yoksa hala izlemedinizmi? sizin için üzülüyorum!- 10/10
berk131415

fena bi filmdiii 10/10
reisanibal
reisanibal

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İnsanın, izlerken empati yapmadan duramayacağı, bir yandan filmi izlerken bir yandan da sürekli "ben olsam ne yapardım" düşüncesiyle kendi senaryosunu kafasında oluşturduğu filmlerden. Bu tür filmler genelde izleyiciyi kendine çeker, sürükleyip götürür zaten. Burada konunun yanında işlenişi de güzel. Ve tabi muhteşem bir oyunculuk.
Nuri Y.
Nuri Y.

12 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Evet arkadaşlar izlemeyenler için tavsiyemdir izleyin tabi her kitlesel aynı etkiyi yapmaz ama hikaye ve senaryo kurgularini sevenler için hoş vakit geçirmek için ideal
Ömer Y.
Ömer Y.

23 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Eksik bişeyler vardı filmde daha iyi olabilirdi mesela adadayken sevgilisinin uçağın düştüğünü nasıl òğrendiğini başkasıyla nasıl evlendiği gösterilmeliydi bi kişi üzerine kurulmuş bi kaç sahnesi guzel olan reklam kokan basit kurgulu bir film
TEK T
TEK T

17 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Bu film tam anlamıyla bir başyapıt. Film severler için bulunamaz bir nimet , hayatta kalma filmlerinin atası, dramı da öyle bir veriyor ki izleyiciye tek kelimeyle muhteşem. 9/10
ItsYasin
ItsYasin

27 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
gayet iyi bir filmdi. tom hanks yine harika bir oyunculuk performansı ortaya koymuş. bazı yorumlara aldanıp sıkıcı olduğunu düşünmeyin gayet keyifliydi. bir adada hayatta kalmaya çalışan bir adamın adeta bütün tarih öncesi çağlarda ilerleyişine adım adım şahit oluyoruz.
Muhammed Salih Ayan
Muhammed Salih Ayan

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
Sıradan ıssız adada tek başına yaşama filmi hiçbir artısı yok Tom hanks in en kötü filmi olabilir. ..