Yeni Hayat
4,4

muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hani denir ya bi adam tek başına bu filimde oynamış ve götürmüş diye gerçekten öğle tek başına bir filimi oynamış sırtından taşımış ve ortaya da çok sağlam bir filim çıkmış...
f-corleone
f-corleone

20 Nisan 2004 tarihinde eklendi
harika bir dram filmi..tom hanks her zamanki gibi muhteşem.. tek başına filmi nerdeyse konuşmadan götürmüş.. çokk başarılı bi senaryo.. kesinlikle izleyin..
blackinman
blackinman

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tom hanks in oynadığı film izlenmez mi? ... harika...
fragilegirl
fragilegirl

19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
tom hanks in filmde adadaki arkadaşını denizde kaybettiği zaman ağlaması çok duygusal bir sahneydi.insanların bazen ne kadar çaresiz kaldıklarını ve yalnız olduklarını bu kadar iyi anlatamazlardı.tom hanks bence bu rol için bayağı bir ön çalışma yapmış.mesela kürek çekmesi..zor koşullarda çekilmiş bu film
klace
klace

18 Aralık 2001 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.tom hanks olağanüstü bir oyunculuk çıkarmış.modern robinson cruise..çok hoş vakit geçirilebilecek ve birçok tecrübe kazanabileceğimiz bir film..
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

21 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi fakat o paketin içindeki şeyi öğrenememek beni sinir etti...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tüyler ürpertici,çok çok etkileyici,inanılmaz bir yaşam mücadelesi.Tom Hanks muhteşem.Kesinlikle izlemeye değer,büyüleyici!
merve357
merve357

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
duruyoır zaman geçmiyor tipik robinson cruise hikayesi tek farklılığı wilson topu
bence vayık ve çok sıkıcı
ama tom hanks yine süper baya zayıflamış film için belli işte bu yüzden hollywood
alici-utku
alici-utku

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.hanks'in en sevdiğim filmi diyebilirim.helen hunt'ı da bu filmde görmek çok hoş.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tek bir kişinin oynadigi bir film düşünün.. Sınırları ne kadar zorlayabilirsiniz.. Sınırları zorlayan bir oyunculuk Tom Hanks tan.. izlenmesi gerekli bir film..
tuffy34
tuffy34

27 Mart 2004 tarihinde eklendi
Sonuna doğru sıkıldım biraz..
Filmi fedex mi finanse etmiş merak ettim.. sansürsüz reklam.. Tom Hanks iyi oynamış..
iyomi
iyomi

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Adamın başına gelmeyen kalmadı ya.Ne talihsizlik!Film çekimleri çok ince düşünülmüş.O adada bir topla başbaşa kalmak...Ama tom Hanks herşeyiyle harika bir oyunculuk sergilemiş.BRAVO
ynarcin
ynarcin

13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Film muhteşem oyuncu tom hanks'i modern dünyadan almış ve çağımızın robinson cruose'su yapmış ve bize de sadece izleyip hayran olmak kalmış
onurdolanbay
onurdolanbay

3 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
insanı gerçekten etkiliyor.şöyle bir düşünün ıssız bir ada düşerseniz ne yapabilirsiniz. işte olay bu filmde bitiyor.bize adeta bir örnekle gösteriyor
iste-budur
iste-budur

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
unutulmayan kült filmlerden diyeceğiz inşallah bir gün cast away için.çünkü gerçekten de unutulmaz.tom haks'in varlığının hissedilmesi bir film için zaten yeterli bir özellik.yani sonuç olarak ne demeye çalıştığımı ben de bilmiyorum ama=)))cast away'i unutumadım.budur=)yani tom hanks çok iyi.ve ve ve...çok iyi.böyle işte=)