Yeni Hayat
4,4

aa-tamer
aa-tamer

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film kesinlikle harika ve ya olağanüstü değil. Aşk tem'ası yeterince verilememiş bence. Konu basit ama Tom amca işi sürüklüyor... Hele hele sonu hiç olmamış.
Ayaz
Ayaz

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hiçbir espri hatta cümle olmayan filmin bazı bölümlerinden film bana kahkaha attırdı.Özellikle o küçücük ilk balığını tuttuğu sahne...Not: Acaba o kutunun içinde ne vardı..:)
akdeniz91
akdeniz91

13 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Tom hanks yine mükemmel bir iş çıkartmış ama filmde Hep reklam Hep reklam bir kişinin üstünde dönüyor ve sonu hiçbir yere bağlanmadı yani Tom hanks için izlemek isterseniz izleyin
ABRK97
ABRK97

10 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Günaydın wilson
Nasılsın wilson
Bende iyiyim wilson
Korkma ben varım wilson
İyi geceler wilson.

Belki çok saçma gelecek ama bu filmi Gece izleyin.
Evet hatta kesinlikle gece izleyin derim.
Tom Hanks gerçek bir üstad !
Film ise senaryosuyla saygıyla önünde eğdirttiriyor.

Filmin başındaki o koşuşturma,partiler ve gürültülü hayat
Filmin bir bölümünden sonraki o derin sessizlik...
Ben bu filmin o sessizliğini seviyorum.
Derinden sizi etkileyen bir yapıt, Başyapıt
Bu filmi beğenmeyen arkadaşlara saygım sonsuz fakat neyini beğenmediler hala anlamış değilim
Hala(!) izlemeyen varsa 1 dakika daha düşünmesin.
İyi seyirler.10/8
ondernurtekin
ondernurtekin

27 Eylül 2001 tarihinde eklendi
yine dersler çıkarılabilecek filmlerden birisi gerçi başları biraz sizi sıkabilir ama acayip bağlıyor ilerleyen zamanlarda film...
Arda Doğan
Arda Doğan

7 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Duygusal açıdan çok etkiliyici bir film bir umuttur yaşamak ama bazen o umut boşa çıkabiliyor sakin kafayla düşünerek izlenmesi lazım
TEK T
TEK T

17 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Bu film tam anlamıyla bir başyapıt. Film severler için bulunamaz bir nimet , hayatta kalma filmlerinin atası, dramı da öyle bir veriyor ki izleyiciye tek kelimeyle muhteşem. 9/10
nigartekin83
nigartekin83

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi Tom Hanks kesinlikle doğru tercih ve süper oynamış. Ama ben adamnı kafayı yememesine çok şaşırdım dört sene hiç kimse yok çaresizlik yanlızlık bu çok zor....Ama hayatta kalmağı bu kadar istemedisi de süper, hayattan vazgeçmemesi (sevdiği birilerinin olması) onu hayata bağlayan en güçlü şeydi.
hashbehkar
hashbehkar

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Tom Hanks'in en etkileyici filmlerinden biri, insanı bunaltmayı başarıyor (kötü anlamda değil). Bence harika bir konu ama mutsuz bir ruh halindeyseniz izlemeyin.
hurricaned-2
hurricaned-2

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film herseyiyle mukemmel ancak adadan kurtulup kendini ve cevresindekileri sorgularken bir gece somine basinda elinde viski kadehi;arkadasina adada yasadigi ve ordan kurtulmasini saglayan dusunceyi anlatmasi cok etkileyici..gladyatorle ayni sene cekilmis olmasi hasebiyle en iyi oyuncu oscarini russel crowe e kaptirmasida sanssizliktan baska birsey degil!!!
beter-bocekk
beter-bocekk

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film abartılacak bir konuya sahip değil.ama bu konu tom hanks ile birleşince ortaya herşeye rağmen izlenesi bir film çıkmış...arasıra o top surat ile duygusal anları beni gülümsetmiş olsa da adadaki yalnız insan psikolojini hesaba katarak kendime hemen çeki düzen vermişimdir.
poormf
poormf

23 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Gereksiz derecede uzun kalıpların dışına çıkamamış bildik bir konuda yeni hiçbirşey diyemiyen oldukça sıradan bir film...
4/10
saltans
saltans

9 Ekim 2001 tarihinde eklendi
Robert Zemeckis'in yine tüm yönetmenlik becerilerini ortaya koyduğu , Tom Hanks'inde son dönem filmlerindeki karakterlerin tamamen dışında oldukça gerçekçi bi anlatımla iyi oyunculuk gösterisiyle yapılmış başarılı bir fil.Ben bu adamıda bu yönetmenide seviyorum ağbi bunlar sinema aşığı adamlar niye bizdede işini bukadar seven oyuncu yada yönetmmen çıkmazki.İyi seyirler
xxxx666
xxxx666

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kişilik gösteri diye buna denir.akıllarda yer eden bir performans tebrikler hanks.film harika.
babylashy
babylashy

17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Benim açımdan Tom Hanks'in bugüne kadar çektiği en iyi film.Mükemmel oyunculuk ve senaryo.Harika..