Hilda
22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
AÇIKÇASI BİR BEKLENTİ İÇİNDEYDİM AMA BEKLENTİMİ PEK BULAMADIM. AMA YİNE DE FARKLI BİR FİLMDİ. AMA 6. HİS BU FİLMİN ÇOK ÇOK ÖTESİNDE, BUNDA BEKLENEN FİNAL ETKİSİNİ BANA ÇOK VEREMEDİ MALESEF.
Shymalan’dan bir şaheser daha!Büyüleyici finali ve insanın tüylerini diken diken yapan sahneleriyle 6.his’ten sonraki bu tarzdaki en iyi film! Sakın kaçırmayın!
Hoş ama boş bir film..Senaryo o kadar basitki çizgi romandan ziyade çizgi film tadında..Konu çok ağır işliyor ve tabiiki gereksiz sahneler (ör:S.Jacksonun kitapcıdaki tripleri vs..)Vasat.10/6
m. night shayamalan tarzı bi film. iyi ile kötünün güzel bi anlatımı.Çok bilinmemesine yada 6. his kadar tutulmamasına karşın, iyi oyunculuk, güzel kamera hareketleri ve bi o kadar güzel james newton howard müziklerine sahip.
ALTICI HİS'TEN SONRA YÖNETMEN-SENARİST M. NİGT SHYMALAN BİR KEZ DAHA BRUCE WİLLİS'LE ÇALIŞMIŞ.BİR TREN KAZASINDAN SONRA SADECE ÖLÜMSÜZ OLDUĞUNU DEĞİL BİR TAKIM OLAĞAN ÜSTÜ GÜÇLERE DE SAHİP OLDUĞUNU KEŞFEDEN BİR ADAMIN TİPİK BİR KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ.BU SEFER SHYMALAN FANTASTİK-DRAM VE GERİLİMİ BİR ARADA HARMANLAMIŞ.FİLMDE WİLİLS'E SAMUEL L. JACKSON EŞLİK EDİYOR.FİLMİN SONUNDA SİZİ YİNE BÜYÜK BİR SÜPRİZ BEKLİYOR.SHYMALAN'IN BİR KLASİĞİ ÖLÜMSÜZ.AĞIR TEMPOSU SİZİ SIKMASI.BEN FİLME:*****(ÇOK İYİ)NOTUNU VERİYORUM.
Shyamalanın zekasını ve yeteneğini konuşturduğu marjinal bir film. Willis-Jackson ikilisinin performansıyla birleşen mekanların atmosferi beni büyüledi. Boşluksuz kurgusu ile 10/8 bence..
Neredeyse tüm vaktimi film izlemekle geçiririm ve tüm paramı da filmlere harcarım her türden bir sürü farklı ve çeşitli filmler izledim bu film için yapabileceğim yorum çok güzel değil ama izlemesi keyifli,ağır işlemesine rağmen sizi baymıyor baysa da gizem konulu olduğu için merak ettirip izlemeye devam ettiriyor fakat filmin sonu çok açıklayıcı ve güzel bir bağlantı kurularak bitirildiği için izlenmeye değer bir film oluyor. Kısacası kötü değil ama güzel de değil sadece sürükleyen bir yapım ikincisi de glass olarak çıkmış en kısa zamanda izleyeceğim bu filmi izleyenler muhakkak Glass'ı da izlesin büyük ihtimal ile filmi daha anlaşılır,açıklayıcı ve detaylı hale getirmek için ikincisi çekilmiştir...
Sırf yorum yapmak için hesap açtım. Çünkü bu filmi dün izledim ve bir buçuk saatimi çöp ettim. Bu filme güzel diyenler gerçekten hayatı boyunca film izlememiş, TV nin ilk çıktığı dönemlerde izlediği her şeyden zevk alan kişiler sanırsam. Bu filmin konusunu sıradan bir insan bile yazabilir. Aşırı ağır işleyen bir film. Evet ağır işleyip insanları etkisinde bırakan filmler var ama bu film gerçekten beni hem baydı hemde filmin sonunda boş yere harcadığım bir buçuk saat yüzünden sinirlerimi gerdi. Size yemin edebilirim ben binlerce film izledim. İzlediğim en kötü filmdi. Sakın izlemeyin sakınnn..
tüm samimiyetimle söylüyorum çok çok çok kötü bir film kim gücenirse gücensin iki dünya starı var film de yazık tam şimdi tam şimdi hızlanacak derken film bitti kasıntıdan başka hiç bir şey değil kesinlikle izlemeyin izlediğiniz zaman sinirlerinizi gerecek boş bir film..
konu aslında çok enteresan ve ilgi çekici ama gel gör ki film temposu o kadar ağır ilerleyen bi tempoda, diyaloglar o kadar kopuk, oyunculuklar da o derece berbat ki böyle bi konuyu mahvetmişler. Fragmanlara ve konuya bakıp aldanmayın gitmenizi tavsiye etmem..
Zaten night'ın olayı odur. Dövüş sahnesi bile durgundu. Boğulma sahnesi ise clostrofobik. Tren kaza yapar kazayı göremeyiz ama sonucu görürüz. Uzaylılar dünyayı istila eder, biz radyodan takip ederiz. Filmler görkemli değil şaşırtıcı ve sarsıcıdır bu adamın tarzı... Başlangıç ve sonu verir ve ortayı sana bırakır bir kitap gibi, hayal etmek sana kalmış ve böylece de gizemini korur. Sanatsallığın görselliğe karşı zaferi...