Ölümsüz
3,9

ufukdumlu
ufukdumlu

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
6 histen sonra yine bir Night Shyamalan klasiği güzeldi biraz ağır ilerliyor ama Shyamalan filmlerinin ana teması mesaj vermek buda iyi işlenmiş
mumy32
mumy32

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekten seneryosu garip bir film bruce ve samuelin birlikte oynadığı 2. film bencede izlenebilir öyle silahta yok ama konusu harki
higurashi
higurashi

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Konu,sıradan.Ama,gayet güzel bir film.Gizemli ve ilginç bir atmosferi var.Ellerinden ateş çıkan,gözlerinden x ışınları saçan süper kahramanlı filmleri unutun.Bu çok daha gerçekçi ve başarılı bir kahraman filmi.Shyamalan,gerçekçilik tarzını korumaya devam ediyor,filmin sonuyla The Sixth Sense gibi şoke ediyor!
burakzekai-29
burakzekai-29

16 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmin birinci bölümü biraz sıkıyor 2.bölüme geçtinmi biraz dah rahatlıyoruz dikkatimiz yogunlaşıyor ve shylaman bize bir ölüm vuruşu yaparak filmi bitiriyor yani izlebilir idare eder tarzı var...
d-o-c
d-o-c

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filmin vermek istediği mesaj eğer doğuştan insanlar hassas kırılgan ve kimi hastalıklarla beraber ömür boyu sürecek bir güçsüzlük haliyle doğuyorlarsa, bunun tam tersi özelliklere sahip insanların da olabileceğidir.. bu açıdan bakıldığında filmin konusu ve işleyişi oldukça güzel.. 7/10
sesizer
sesizer

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Night Syalaman'a güvenerek izlediğim bir filmdi ama beklediğimi alamadım yani film sıkıcıydı ağır işliyordu yönetmen Night'ın bütün filmlerini izledim en vasatı bu filmdi diyebilirim.
Funda Gür
Funda Gür

28 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Harika üçlünün ilk filmi. Oyunculuklar harika. Konu zamanına göre değerlendirildiğinde ilgi çekici. Sonu çarpıcı. Çizgi romanlara gönderme yapması çok etkileyici. Serinin tüm filmlerini izlemeyi öneririm. Parçalanmış filminin bu filmin etkisini azalttığını da belirtmeliyim. Yine de tüm seri bütün olarak izlenmeye değer.
cyclops88
cyclops88

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bencede tipik bir M. Night Shyamalan filmi. Siradisi yonetmen butun filmleri ters koseye yatiriyor. Izlenmeye deger hepsi
jacob-2
jacob-2

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film çok durgun geçiyo ancak filmi kurtaran tek şey sonu...10/6
speaklord
speaklord

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
film oldukça ağır tempoda ilerliyor aradığım heyacanı hareketi bulamadım ama sonunda gerçekten benim gönlümü fethetmeyi başardı biraz daha hareketli bir film olsa harika diyebilirdim ama her şeye rağmen yinede güzel bir filmdi
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
shayamalan yine yapıyor yapacağını, ve şaşıp kalıyorsunuz. çok iyi bir film. yine enteresan bir hikaye seçimi ve yine yönetmen shayamalan. bruce willlis ve samuel jackson döktürüyor resmen oyunculuk gösterisi gibi.tam gaz devam shayamalan, peşindeyiz...
ugur-yenici
ugur-yenici

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmi ilk çıktığında izlemiştim yaz sonlarına doğru bir zamandı ve son sahne müthişti inanın sinemadan dışarı çıktığımda bile hala saçlarım ve kollarımdaki tüyler dimdikti
Alper
Alper

24 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film alışılmışın dışında,akıcı,merak uyandıran bir film.Genel olarak yavaş bir temposu var.Sabırlı biri olmasanız bile filmin gizemi sizi içine çekebiliyor.Olaylar silsilesi aslında filmin hızlı bir şekilde ilerlemesini ve olaylar arasında bağlantı kurulabilmesini sağlıyor.Farklı ve güzel bir film izlemek istiyorsanız izlemenizi öneririm.
Emre B
Emre B

15 Ocak 2019 tarihinde eklendi
süper film izlemeye değer mi acaba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa