Kaybedenler
3,9

verbalkint92
verbalkint92

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Oliver stone’un en iyi filmlerinden biri.Şiddeti anlatmada ve mekan olarak gözlerden uzak bir cöl kasabasını seçerek ustalıgını konusturmus.Bu calısmada ihanet ve cinayet konuları ön plana cıkartılmış.Baskı altında bir insanın neler yapabilecegi gözler önüne seriliyor.
esat-ozcan
esat-ozcan

20 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bahtsız insan Sean Penn.Bir insan bu kadar mı şanssız olur bu filmde göreceksiniz.Filmin adı bahtsız bedevi filan olmalıydı:)
kadir503
kadir503

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Oliver Stone’un çektiği zamanlarda ilgi görmemiş hatta en kötüler arasında gösterilmiş -bildiğim kadarıyla ahududuna aday olmuştu ya da almışta olabilir- daha sonra kıymeti bilinmiş ancak günümüzde unutulmaya yüz tutmuş bir film; U Turn.Film bana Tarantino filmlerini hatırlattı, aykırı bir film. Tarantinovari diyebiliriz. Seksi, ihaneti, şiddeti, çaresizliği Oliver Stone filmine çok iyi bir şekilde yanstımış. Fİlm alışageldiğimiz sıradan bir film kesinlikle değil. Başından sonuna kadar müthiş sürüklyeciliği var filmin, hiçbir şekilde izleyiciyi sıkmıyor. İlk 1 saati çok güzel başlayıp devam ediyor ama devamının bir kısmı sanki film biraz düşüyor, sıradanlaşıyor. Tam düştü derken yine o çıtayı tutturyor, güzel bir final ile film son buluyor. U Turn’ü izlerken süprizlere hazır olun, aykırı bir film. Oyunculuklara değinecek olursam; Sean Penn yine her zamanki gibi muazzam bir oyunculuk sergilemiş. Nick Nolte’yi zaten konuşmak bile yersiz, hatta Jennifer Lopez bile iyi oynamış rolünü o role gitmiş diyebiliriz. Bence Lopez’in filmografisinin en iyi filmidir. Ayrıca yan karakterler de çok güçlü, orada da iyi oyuncuları görüyoruz.Uzun lafın kısası gönül rahatlığıyla izlenebilecek bir film. Hatta beklediğinizden bile iyi çıkabilir.
mediha199
mediha199

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
film güzeldi fakat dün gece sonunu merak edip uyumamak için kendimi zor tuttum ama değdi diyemem
cream-2
cream-2

23 Kasım 2003 tarihinde eklendi
Bu arada filmin adını Türkçeye 'Kaybedenler' diye çevirmişler. Bu çeviri üzerine kadim dostum Arda’yı anmadan edemeyeceğim. :)))
Frank-Serpico
Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
harıka bır fılm sınemada ızledıgım we way canına dedıgım bır fılımdı alın ızleyın alısıla gelmısın dısında bır fılm....sean pean dokturuor herzamankı gıbı..
sulod
sulod

27 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
mükemmel
alytheguru
alytheguru

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Stone üstattan bir şaheser daha. Lopez ve Pennin çıkardıkları iş muhteşem bir bileşen oluşturmuş. Sonuna kadar hem daralıp hem heyecanlanarak izleyeceğiniz bir film, ilk izlediğimde çok beğenmiştim. Oliver Stone başlı başına bir referans olmayı hak ediyor zaten. 10/9
no-one-2
no-one-2

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
oliver stone ve oynayan tüm oyuncuların en iyi filmleri bence..
yilmazmurt
yilmazmurt

9 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Kaybedenler veya u dönüşü bence Oliver Stone un çoğu filminde anlatmak istediği Amerikan toplumunun ahlakının çöküşünü gösteren üst düzey bir film.
Bir millet düşünün ki Dünya da süper güç olmuş ama insanlarının birbirleriyle ilişkilerinde dibe vurmuş bir toplum.Ahlak anlayışının yerin dibine girmiş.
Aslında film bir tezatlığıda gösteriyor.Adeta Amerikan misyonerliği yapan Holywood un aynı zamanda kendi toplumun çöküşünü beyaz perdeye yansıtıyor.
Film bir kasabanın kaybeden değil tüm ABD nin aslında kaybedenler arasında olduğunu gösteriyor.
ozi273
ozi273

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Amerikada gişede ikiseksen yatan üstüne üstlük yılın en kötülerine verilen geleneksel ahududu ödülünün sahibi... Ama gerek insanı sürekli şaşırtan olay örgüsü,gereksede yarattığı atmosfer ve karakrterleriyle(sırf o oto tamircisi için bile görlmeye değer)sonderece ilginç bir film.Benimde çok sevdiğim filmlerden biri. kaçırmayın izleyin derim...
A-C-A-B-
A-C-A-B-

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tam bir oliver stone filmi.suç,şiddet,sex,entrika hepsi var. güzel müzikler ve manzaralar eşliğindeçok güzel bir suç filmi mutlaka izleyin.
hangman23
hangman23

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemeniz gereken bir film.sizi en başından içine alıyor.bu film daha fazla puanı hakediyordu bence.
85/100
denirotr
denirotr

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Müthiş bir film. 3 defa izledim. outofcomment, adamım sen filmden anlamıyon bence...
wolverine12
wolverine12

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Güzel ve Şaşırtıcı bir film bence Bu adam harika bir oyuncu en güzel ve ya en kötü filmi bile izlenir sean penn benim faforim