Siyah Giyen Adamlar 2
3,8

jamesbond-2
jamesbond-2

24 Aralık 2012 tarihinde eklendi
İlki kadar zaten iyi değil,konu falan çok sıradan işte serinin hatrına izlenir onun dışında akılda kalan köpek komikti baya ,vasatın biraz üzerinde.6/10
kemerlee
kemerlee

5 Eylül 2012 tarihinde eklendi
İlkin başarısı üzerine çekilen fazlasıyla sulandırılmış bir devam filmiki filmin iki güzel yanı vardı birincisi gencecik Rosario Dawson ikincisi ise konuşan köpek.Gerisi ise boştu niyazikki filmin.
10/5
onurdolanbay
onurdolanbay

20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
1. filmi o kadar güzel ve komik ti ki 2.yi büyük umutla bekledim.ama hayal kırıklığına uğradım.zaten yönetmenin de 1. filmin altında kalacağı korkusu varmış.ama bence korktuğu başına gelmesine rağmen büyük gişe başarısına ulaşmış
kruvasan
kruvasan

29 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
5 Sene önce yapılan MIB filmi için yapımcılar bu kadar ses getireceğini düşünmemişlerdi ama bilimkurguyu ustaca komediye çevirmesiyle ve bellli başlı olayların ve unsurların doğru ve yerinde kullanılmasıyla kaliteli bir komedi izlemiştik.İlk filmin yankıları üzerine ikinci hatta üçüncü filmi çekmek kaçınılmaz olmuştu nitekim 5 sene gibi bir aradan sonra Sonnenfeld Devam filmini vizyonlarımıza getirmeyi başardı.Film klasik devam filmi özelliklerini taşıyor kanımca yani 1. filmde sevilen öğeler alınıp abartılmış tutulmadığı düşünülen fakat tamamlayıcı nitelikte olan bazı öğelerse budanmış böylece filmler arasındaki geçiş sahneleri budanmış öğelerle yarım kalmış.Ayrıca bu filmde salt komedi ve eğlence düşünülmüş yani seyirci toplamak için herşey kapitalist bir zihniyetle ele alınmış ve bunda da amacına ulaştığını Amerika Box office rakamlarından idrak edebiliyoruz. Film komik ve eğlenceli gerçekten de seyircinin beklentilerini karşılayabiliyor görünümünde yalnız sanatseverler filmden hoşnut dönemeyeceklerdir kanısındayım. Anlaşılacağı üzre boş bir çerezlik film.Tam bir PopCorn filmi.Yaz günleride sinema salonlarında arkadaşlarınızla serinlemek ve eğlenmek için gidilebileceklerdenBol sinemalı günleeer
scar-face-53
scar-face-53

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu film nasıl oluyorda 400 milyon doların üzerinde hasılat yapıyor anlamıyorum?????
teenyoung
teenyoung

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Oldukça Karışık Ve Saçma bir Filmdi Sadece Will Smith'i Beğendim Gerisi Yalan 4/10
umuty90
umuty90

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Sanki ilki daha güzeldi.. Yine de bu tür filmlere merakınız varsa beğenirsiniz...
alestacaptain
alestacaptain

28 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
phobos kardeşime katılıyorum bilimkurgu bi televizyon dizisinin ikinci hafta gösterimi gibiydi hiç bi gelişme yok ama mercedes güsel allahı var onu ii yapmışlar bond un BMW siyle karşılaştırmak lazım
wacowski
wacowski

30 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
daha iyi bir film bekliyordum.ilk film daha iyi
redofs
redofs

27 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
Bu filme yorum bile yazmıyorum. Diyeceğim tek şey herhangi bir sonucu olmayan, birşey anlatmayan, saçma demiyeceğim çünkü her filmde saçmalıklar vardır. Fakat Siyah giyen adamlar filminin heran 3. sü bile çekilebilir, o kadar boş şeyler izleyen bir kitle çekmiş kendine bu film değil 3.sü filmin 4.sü 'de çıksa bu kitle yine bu filmi izler. Bana göre ve birçok film eleştirmenine göre bu film sadece seyirlik ve eğlenmek için izlenir. Bu arada oynayanlar ne kadar iyi olursa olsun.. filmin mantelitesi hiç birinin oyunculuklarının gerçek bir realite 'de ortaya koymuyor. Ciddi bir film projesinde aynı oyuncuları görmek farklı olurdu derim. En az şu an izlediğimiz performanslarından %50 daha iyi oynarlardı. yinede herkese bu film için boş ve vakit harcamalı sattler ....
aesenel81
aesenel81

31 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
hızlı başladı çabuk bitti..
mash-dpu
mash-dpu

6 Eylül 2002 tarihinde eklendi
filimden den çok çizgifilime benziyor cok kötü degil ama kötü