Filmi beğendim ancak kitabını okuduysanız daha şanslısınız. ben kitabı okumuş bir kişi olarak umduğum gibi bir film izlemedim elbette ama yine de hoş bir film olmuş.
Geyşalık gercektende cok entresan ve hazırlanması cok uzun suren bir meslek :Sfilm cok guzel görsellik dışında farklı bir kültürle ilgili bilgi de edinilebilecek bir film
Filmde tek bir eleştirilecek yer var bana göre o da konuşmaların ingilizce olarak gerçekleşmesi. Film tamamiyle japon külütürünü değişik açılardan çok iyi şekilde yansıtmayı başarmış; müzik, görüntü, makyaj, kostüm ile; fakat bunun yanında diyaloglar da japonca gerçekleşseydi daha da orjinal olurdu..Konu gerçekten başarılı, oyuncular başarılı ve de izlenilmesi gerekn bir film.
uzak doğulular uzak doğu sporlarını anlattıkları ele aldıkları filmlerde alanındaki tüm filmlerden daha başarılılar.bence bu filmde uzak doğunun başka bir yönünü görüyoruz ve gerçekten izlenilmesi gereken ve duygusallığı gerçekten hissettirebilecek bir film.tek kelimeyle süper
bu film için çok geç bir yorum ama yeni üye oldğm için şimdi yazıorm :) bu filmi vizyona girdiği gün izledm fakat bu filmin ismini duymak bile beni hala heyecanlandırıor. Şiddetle tavsiye ediorm. müzikler,kostümler,görüntüler. bu film izlenmeli...