Bir Geyşanın Anıları
4,1

Majör-2
Majör-2

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
10 yıl kadar önce kitabını okumuştum ve anlatımından çok etkilenmiştim.Kitap okumayı çok sevmememe rağmen bir çırpıda okuyup bitirmiştim kitabı.Ve kitabı okurken gözümde ne canlandırdıysam hepsini filmde birebir gördüm.Bence çok başarılı bir uyarlama olmuş.600-650 sayfalık bir kitabın hepsini filme aktarmak mümkün değil tabi.2 saat 20 dakikalık filmde kitaptan çok can alıcı sahneler yakalanmış ve oyuncuların da performansı gerçekten çok can alıcı.Özellikle Sayuri’yi canlandıran oyuncu beni gerçekten çok etkiledi.Özetle harika bir film...9/10
atagur
atagur

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gercekten hos bir film olmus. Ilk basta kendinizi bircok japon kultur ogesini anlamak zorunda hissetseniz de cabuk alisiyor ve kendinizi bir geysa dunyasinin icinde buluveriyorsunuz
tarhansimsek
tarhansimsek

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tavsiye üzerine izledim ve izledikten sonraki gün dvd sini tedarik edip arşivime kattım. Kitaptaki akıcılıktan uzak ama yine de çok hoş bir film olmuş. 9/10
ribozomca
ribozomca

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film..arkadaşlarla izledik we film izlerken keşke bizde geyşa olsak dedik..film hiç sıkımadan izlenilıo..tawsie ederim
milchrise
milchrise

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bn filmi izlemedn önce kitabını okumuştum o yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası.tabi o kitabın verdiği tadı, ayrıntıları filmde göremiosunuz...ama adamlar bu kadar sığdırabilmiş kitabı filme diye düşününce ii bi film olduu sölenebilir...ama bnce kitabını alın okuyun ve filmini izlemeyin kitap size yetecek de artacaktır:)
Ceren S.
Ceren S.

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Etkileyici ve guzel bir film.. Cok beğendim ama yorum yazmış olan bazı arkadaşlar gibi hayatımda izlediğim en iyi film olduğunu düşünmüyorum....
mehtap6
mehtap6

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Geyşalık gercektende cok entresan ve hazırlanması cok uzun suren bir meslek :Sfilm cok guzel görsellik dışında farklı bir kültürle ilgili bilgi de edinilebilecek bir film
finallyfree89
finallyfree89

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
her şey çok başarılı yansıtılmış film çok başarılıydı tekniksel olarak her şey başarılıydı kurgusal olarak zaten kusursuzdu diyebilirim
Ayse K
Ayse K

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Şiir gibi bir filmdi. İzledikten sonra kitabını da aldım okuyorum. Herkese tavsiye ederim... 8/10
perelin-2
perelin-2

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi ancak bugün izleyebildim. Gerçekten güzel ve etkileyici bir yapım olduğunu düşünüyorum. Bazı noktalar soru işareti yaratsa da kitabı okumaya karar verdim hepsinin cevabını bulurum eminim. Ama mutlaka izlenilecek bir film, hiç birşey için olmasa bile bambaşka bir kültürü ucundan da olsa yakalayabilmek için büyük bir fırsat.
stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Fazla önyargılı olarak izlediğim ama izlerken bu önyargıdan kısa sürede kurtulduğum bir film.Atmosferi hoş ama cazibesi çok fazla olmayan bir yapım.Genel olarak iyi.
darkness1985---
darkness1985---

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Uzakdoğunun gizemli dünyasında hizmetçilikten geyşalığa uzanan bir genç kızın sadakat,rekabet ve aşk üçgeninde şekillenen hayat öyküsü.Güzel bir film ama kusursuz yorumlarını biraz abartılı buldum.
merve357
merve357

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
kadınların arasındaki iktidar savaşının nelere mal olacağını, geyşaların vucütlarıyla değilde sanatlarıyla,kültürleriyle,konuşmalarıyla erkekleri etkilediklerini, geyşa olmanın bir yaşam tarzı hayat felsefi olduğunu belirten kültür dolu bir film
mutlaka izleyin ve bize yabancı olan bu kültürün tadına varın
sumeyrabayramoglu87
sumeyrabayramoglu87

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
kitabı okudum filmi de izledim ama bana sorarsanız kesinlikle kitabı daha etkileyiciydi derim.İlk filmi izlemiştim çok nokta havada kalmıştı ama kitabını okuduktan sonra bende daha iyi oturdu.Ama şunu da sölemek lazım seneryoyla çok oynanmış,çok değiştirilmiş keşke değiştirilmeseymiş
beck31
beck31

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Evet uzundu ama cidden bir an sıkılmadim, akici idi, etkileyici idi filmi cok begendim, izlenmeli muzikleride harikaydi bu arada...