Bir Geyşanın Anıları: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
Bir Geyşanın Anıları
4,1
felidaela
12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Uzun olmasına ragmen zevkle izlenilecek bi film çünkü görsel olarak büyük hazlar alıyorsunuz.Kostümler ,müzik ve de en müthişi kamera çekimleri ,görüntüler.Sanatsal ve duygusal tatmin olabileceğiniz bi yapım.
japonyanın the last samurai da anlatılan samurayların dramından sonra geyşalığın da bu film de bir nevi dramı anlatılmakta filmin süresi çok uzun olmasına karşın konuların geçişi bağlantılı olduğundan pek sıkmıyor geyşalar hakkında pek belgesel türü bir film olmasada bir çok şey öğretiyor en etkileyn sahnesi ise final sahnesi, başka türlü bu kadar iyi bitirilenemezdi zannederim
Kitapla film arasında farklılıklar olsa da sadece filmi ele aldığımızda senaryonun çok iyi işlendiğini görebiliyoruz.Uzun zamanlar hafızalardan silinemeyecek sahnelere sahip bence Kesinlikle arşivlik bir film,şiddetle tavsiye edilir.
spielberg nasıl olduda böyle mükemmel bir filme imza attı inanamıyorum. saçma uzay filmleri furyasından kendini alınca nekadar sağlam bir yönetmen olduğunu göstermiyor mu? bence kendini bulmuş;) karanlıkta yağan yağmur damlaları nekadar sessiz ve sert. üstelik geyşa ların fahişe olmadığını ve nekadar zorlu eğitim aldıklarını anlattığı için bu filme emeği geçen herkese nekadar teşekkür edilse az;)
bu film için çok geç bir yorum ama yeni üye oldğm için şimdi yazıorm :) bu filmi vizyona girdiği gün izledm fakat bu filmin ismini duymak bile beni hala heyecanlandırıor. Şiddetle tavsiye ediorm. müzikler,kostümler,görüntüler. bu film izlenmeli...
Herzaman için değişik konular, gizemli mekanlar ilgimi çekmiştir. Bu filmde tam bana göre bir filmdi. Çok begenerek izledim. Bence çok kaliteli ve çok başarılı bir film.
Biraz ağır, biraz sıkıcı, biraz da dram yönü fazla olan bir film. Fena bir yapım değil. İzlerken sıkılabilirsiniz. Ben kitabını okumadım;ama filmi pek de beğenmediğimi söyleyemem. İzlenebilir bir yapım. 8/10
Filmi begenmiyenler icin daha aksiyon agirlikli birseyler izlemelerini tavsiye ederim Gercekten insanin ruhunu oksayan ender filmlerden biri.Bir şaheser olmayabilir ama gercekten harika bir film muziklerinden goruntulerinden ve konunun işlenisine kadar 10/9