Bir Geyşanın Anıları
4,1

mary-kate-2
mary-kate-2

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence çok hoş bi filmdi.kitabını okumadım.bence mutlaka izlenmesi gereken bi film.zhang ziyi nin oyunculuğu muhteşemdi.
iralen
iralen

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bir kız bu kadarmı güsel bu kadar mı narin olur. olay kurgusu güsel oyuncular mükemmel ken watanabe ayrı bi yakışıklı. geishaların hayatına bir gözatmak için ideal.
esatalper
esatalper

22 Mart 2006 tarihinde eklendi
film kesinlikle çok etkileyici idi bu sene izlediğim filmler sıralamasında 1. sırayı almayı başaran bu film bence oscarı da almalıydı ama aday bile olamadı kostümünden görüntülerine mekan seçimlerinden sahne lerin dizaynına kadar kesinlikle muhteşem bir film ayrıca oyuncuların güzelliği kesinlikle yadsınamaz izlemeyenler kesinlikle çok şey kaybederler crash filmini beğenmişte olsam ve aday lar arasında favorim gooıd night and good luckta olsa kesinlikle oscarı hakeden bir film ne kadar faso fiso ödülleri almış olsada en iyi filmi almalıydı
mca5fmca
mca5fmca

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi..gitmeyenler geç bile kalmışlar..sayuri tek kelimeyle mükemmel bir geyşa oldu tabi malesef kötü olaylar birbirini kowaladı ama en güzeli filmin sonu çoook süpriz oldu..bu arada filme tekrar gitmek istiyorummm...
poiii
poiii

28 Şubat 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi. özellikle baskanın sayuriye bakısında askı görebiliyorduk. fakat kitap tabiki çok daha detaylı ve bilgilendirici. izlemesi çok keyifli bir film idi.
shrew90
shrew90

24 Şubat 2006 tarihinde eklendi
filmin süresi 3 saat olmasına rağmen size tek bir dakikasında bile sıkılmayacağınıza garanti verebilirim.film o kadar sürükleyici o kadar muhteşemki keşke daha uzun sürseydi diosunuz ayrıca filmin işlediği konu ve yönetmenlik tek kelimeyle süper!!mutlaka izlemeniz gerekir die düşünüorum!!!
bewhy-2
bewhy-2

17 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi bir filmdi...Bence Oscar'ı hakeden bir yapım.Hem sürükleyici hem de sanatsal bir film..Uzun bir film olmasına rağmen izlerken vakit çok çabuk geçiyor ve geyşalığa farklı bir bakış açısı getiriyor..10 üzerinden 10 diyorum..