Bir Geyşanın Anıları
4,1

Ahmet G.
Ahmet G.

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir hata ettim ve sitedeki puan tablosuna güvenip DVD’sini aldım,dün akşam izlerken ileri sarmamak için zor tuttum kendimi!Çok sıkıcı,saçma bir film olmuş bence.1000’e yakın insan oy vermiş ve 8 ortalamalı,hayret ediyorum,sorun bende sanırım! :) 4/10
korcane
korcane

16 Şubat 2006 tarihinde eklendi
kesınlıkle vasatın dısında bir film ama orat duseyde cok daha guzel olabılırdı bu kadar ıyı bir konu heyecen dram ask konuları bıraz daha etlıleyıcı olabılırdı fakat yınede izlenmeli
freecritic
freecritic

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi kitaptan bağımsız düşünmek lazım objektif yorum yapabilmek için çünkü kitabı okur okumaz filmi seyretmiş biri olarak filmin kitabın yanında çok bayat ve yüzeysel kaldığını söylemeliyim.Romandaki ihtişamlı yaşam ve kıyafetlerin onda biri bile filmde yok,Bir geyşanın kimonosuna olan bağlılığı,Sayuri’nin ailesıyle ilgili yaşadığı acılar ve özlem,başkana duyduğu aşk ve Hatsumomo’nun zalimlikleri çok yetersiz yansıtılmış.Ayrıca,olaylar çok hızlı ilerliyor ve havada kalıyor.Filmde yer almayan sahneler kadar değiştirilmiş sahneler de çok.Roman baz alındığında fiziksel açıdan Sauri ve Başkan’ı oynayan karakterler çok doğru seçim fakat Sayuri’nin hayatındaki iki kilit kadın Mameha ve Hatsumomo çok daha genç ve güzel olmalıydı.Bence başarısız bir uyarlama
sayns
sayns

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Etkileyici ama çok derin bir film değil .
Ahmet Büke
Ahmet Büke

4 Haziran 2021 tarihinde eklendi
sıkıcı baya.. Film akmıyor bir türlü… anlamadığımız bir takım ünvanlar var… o zaman da film çok havada kalıyor…
aysenurates
aysenurates

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bi film olduğu söylenemez...izlemeseniz de olur...
rosein
rosein

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
başarılı bir film şüphesiz.. Son Samuray ile ortak noktalı bir kültür nasıl yok edilir
pnrsn
pnrsn

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gereksiz yere uzatılmış "e hadi bağlayınn artık!" dedirrten çokta kötü olmayan bi film işte..
angel-yangel
angel-yangel

21 Şubat 2006 tarihinde eklendi
hepınızın bıldıgı gıbı fılmın seneryosu gercek buyuk bır arastırma sonucu ortaya cıkan bır senaryo ama fılım uzak dogu ulkelerınden tepkı aldıgı ds bır gercek neyse fılım de gercekten cok etkılı sahnelre var ben ce gıdın ama ailenız le gıde bılecenız bır fılım degıl:)
tfriday
tfriday

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gereksiz cok sahne var.
Atılırsa 145 dakikadan 95 dakıkaya ıner herhalde.
Bunun dısında fılm fena degıl aslında ama ıste bu fılmın artılarını siiyor.
O yuzden 1o üzerinden 7.
defne88
defne88

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi, ama böyle japon kültürünü anlatan bir filmde çinlilerin oynaması doğru mu?
kumralkiz08
kumralkiz08

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde hayran kalmıştım filmme nie bilmiyorum ama kız orda hizmetçiyken birden nerelere geldi.özellikle bir insanın çocukluktan tüm hayatını anlatan filmler ilgimi çekiyor