Başyapıt film. Ailesini kötü şartlardan kurtarmak isteyen bir aile babası. Konusu boks olmasına rağmen herkesin izleyebileceği bir dramda anlatılıyor aynı zamanda. Kavurma yediği sahneyi unutamıyorum. Crowe'un eksik olmayan tebessümü filme ayrı bir samimiyet katıyor.
bu filmi izleyipte beğenmeyecek yoktur bence harika!!! 2-3 yılda bir mutlaka severek izliyorum , güçlüklere karşı güzel bir başarı öyküsüdür aynı zamanda.
Bir aktörün her filmi mi bu kadar iyi olur. crowe yine döktürmüs. Bu filmi bu kadar geç izledigim için üzüldüm açikcasi. gerçek bir hayat hikayesine dayanan bu film izleyenleri derinden etkiliyor. tipki akil oyunlarinda oldugu gibi. Herseyini bir anda kaybeden bu adamin yeniden varolus çabasina taniklik edin ve sadece izleyin.
filmin konusunun bı kac tane ornegı var ama russell crow varsa dıgerlerınden farkıda ortaya cıkıyorrr cok guzelll duygularınıza hakım olamıyacagınız bı yapım sıddetle tavsıye ederım...
1929 Dünya Ekonomik Buhranı herkesi derinden sarsmış ...Kahramanımız da ailesine ekmek götürebilmek için canla başla mücadele ederek bir yaşam savaşı veriyor ...Ailesine olan sevgisi, bağlılığı onu hayata bağlıyor. Hiç yılmıyor, yıkılmadım ayaktayım diyor, mücadeleye devam ediyor ...Halkın da sevgisini, desteğini alarak yapılamaz, başaramaz denileni yaptı ve efsane oldu Jim Braddock ... Azmin, sabrın, sevginin, mücadelenin, umudun, başarının dramatik bir öyküsü ...10 üzerinden 10 puan ...
Hayatımda izledigim en anlamlı filmlerden birisi hatta birincisi süper ötesi bir film 10 kere izle sonra bir daha izlemek istersininiz puanı tartışılmadan bence 9 bu filme kötü yorumu yapanların neresiyle film izledigini merak ediyorum :)