Hayalet Sürücü

nicolas cage hayrani olmama ragmen bu senaryoyu kabul etmesine sasirdim 6/10
Meet-in
Meet-in

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ne çok kötü nede çok ta iyi.Zaman geçirme adına iyi bir seçim olur...
merida94
merida94

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon olarak çok güzel bir filmdi ama gerilim olarak aynı şeyi söyleyemem,konusu biraz mantıksız gelse de izlenmeye değer bir film.
boldheart
boldheart

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok iyi olmasada izlemeye değer Cage den daha iyi bişeyler bekleredim
Demirtas
Demirtas

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
1- Nicolas Cage gibi bir oyuncu böyle bir rolü nasıl kabul etmiş anlamak mümkün değil. 2- Yapımcılar bu rol için Nicolas Cage’den başkasını bulamamışmı ?Olaya nerden baksanız hata yani. Cage bu role hiç uymamış. Bir kere daha genç biri oynamalıymış bence. Bu rol için yaşlı kaldığı kesin. Ama yaş konusunu bir tarafa bırakın. Nicolas Cage gibi bir oyuncunun bu filmde ne işi var. Son derece vasat bir film. Efektlerin ve herşeye rağmen Nicolas Cage’in hatırına izlerseniz izleyin ama pek bir şey beklemeyin.
brave-mel89
brave-mel89

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
beğendiğmi söyleyemem izlemediğiniz takdirde bi kaybınız olmaz
zelatum
zelatum

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film hareket arayanların mutlaka seyretmesi gereken fakat kaliteli vasat sayılabilecek bir filmden öte olmayacak bir yapıt. Nicolas'ın filme kattığı en ufak birşey yok çünkü bu filmde onu gerektirecek bir senaryo ve ciddiyet yok.
sonerdkc07
sonerdkc07

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film çok beklentili bir film değil bence,izlenebilir..
ryenst
ryenst

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence cage bi tanede böle bi filmim olsun dedi herhalde..
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa bir filmi izlerken yönetmen beni çileden çıkardı.Öyle ki,film vizyona girmeden önce,Daredevil’deki hatalarından ders aldığını,bunları tekrarlamayacağını açıklamıştı Mark Steven Johnson.Ama karşımızdaki Daredevil’in gölgesinde kalan bir film.Farkı yoğun görsel efektleri.Hadi tamam Nicolas Cage hazır düşüşe geçmişken filmin gişesiyle yeniden ayağa kalkmak istedi.Peki ya Johnson'Kariyerinin ikinci uzun metrajında elinde böylesine mükemmel bir karakter varken çekilecek film böyle mi olmalıdır'Johnny Blaze gibi bir karaktere komedi yaptırmakta mıdır maharet'Bütçesini zar zor kurtarmış olması seyircinin verdiği iyi bir cevaptır bence.
bozoko007
bozoko007

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film bence çok kötü 10/3 verdim.nie bu kadar yüksek anlmadım puanı puana bakım filmi almıştım ama gerçekten izlenmeyecek kadar kötü
goklerdeen
goklerdeen

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bir türlü film kendine cekemiyor..Nicolas cage'nin olduğunu düşününce filmde sürekli bir beklenti içinde oluyoruz ama bence beklentileri karşılamıyor... Sıradan bir film
aknagyerla
aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sürükleyici ve heyecanlı bir filmdi bence hiç sıkılmadım
megstory
megstory

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bir başlangıç filmi olarak ele alırsak başarılı zaten çizgi romanda uyarlama olduğu için pek fazla da yapılabilecek bir şey yok ancak film özgün olsaydı kötü derdim. karakterler bekleneni veremiyor çünkü.oldu bittiye getiriliyor herşey. cage olmasa izlemezdim desem yeridir. yapımcılar cage’de iyi karar almışlar.