1- Nicolas Cage gibi bir oyuncu böyle bir rolü nasıl kabul etmiş anlamak mümkün değil. 2- Yapımcılar bu rol için Nicolas Cage’den başkasını bulamamışmı ?Olaya nerden baksanız hata yani. Cage bu role hiç uymamış. Bir kere daha genç biri oynamalıymış bence. Bu rol için yaşlı kaldığı kesin. Ama yaş konusunu bir tarafa bırakın. Nicolas Cage gibi bir oyuncunun bu filmde ne işi var. Son derece vasat bir film. Efektlerin ve herşeye rağmen Nicolas Cage’in hatırına izlerseniz izleyin ama pek bir şey beklemeyin.
Film hareket arayanların mutlaka seyretmesi gereken fakat kaliteli vasat sayılabilecek bir filmden öte olmayacak bir yapıt. Nicolas'ın filme kattığı en ufak birşey yok çünkü bu filmde onu gerektirecek bir senaryo ve ciddiyet yok.
Hayatımda ilk defa bir filmi izlerken yönetmen beni çileden çıkardı.Öyle ki,film vizyona girmeden önce,Daredevil’deki hatalarından ders aldığını,bunları tekrarlamayacağını açıklamıştı Mark Steven Johnson.Ama karşımızdaki Daredevil’in gölgesinde kalan bir film.Farkı yoğun görsel efektleri.Hadi tamam Nicolas Cage hazır düşüşe geçmişken filmin gişesiyle yeniden ayağa kalkmak istedi.Peki ya Johnson'Kariyerinin ikinci uzun metrajında elinde böylesine mükemmel bir karakter varken çekilecek film böyle mi olmalıdır'Johnny Blaze gibi bir karaktere komedi yaptırmakta mıdır maharet'Bütçesini zar zor kurtarmış olması seyircinin verdiği iyi bir cevaptır bence.
bir türlü film kendine cekemiyor..Nicolas cage'nin olduğunu düşününce filmde sürekli bir beklenti içinde oluyoruz ama bence beklentileri karşılamıyor... Sıradan bir film
bir başlangıç filmi olarak ele alırsak başarılı zaten çizgi romanda uyarlama olduğu için pek fazla da yapılabilecek bir şey yok ancak film özgün olsaydı kötü derdim. karakterler bekleneni veremiyor çünkü.oldu bittiye getiriliyor herşey. cage olmasa izlemezdim desem yeridir. yapımcılar cage’de iyi karar almışlar.