Hayalet Sürücü
3,9

UserMentality Mindset
UserMentality Mindset

16 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Bak bir şey diyeyim mi bizim halk gerçekten salak. Üşenmedim gittim 2007 yılında yazılmış yorumları okudum ve bugün neyse o zaman da aynı kafaya sahipmiş halkımız. Ben bir çizgi roman yazarı olarak değerlendiriyorum bilginiz olsun. Şimdi bu tarz marvel,dc veya görsel efektleri bol olan kahraman vb. Yapımlarda en en önemli unsur karakterdir. Ghost rider havalı,mistik,gizemli vesaire ne ararsanız bulunduran çok özgün bir karakter. Yıl 2026 ve filmde olan görsel efektler 2026 yılındaki bir çok filmi kucağa alır. Hikaye olarak scarface falan bekleyenler ixlemesin abicim o zaman. Bu tarz yapım sevmiyor diye lavuklar gömmüş yapımı. Hikayesi de karakteri de işlenişi de 10 numaraydı. Adamlar hissiyatı da görsel kaliteyide çok iyi vermişler. Spawn,berserk gibi yapımları seviyorsanız bu filmin 1 dakikası bile sizi sıkmaz. Hayatım boyunca geçmeden izlediğim 2 yapım var. Spawn animated series ve ghost rider serisi. Ve son olarak hayatım boyunca tekrar izlediğim tek yapım ghost rider. Bizim halk gidip 01 izlesin
enesbaba123
enesbaba123

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
güzel bir film.
carpediem
carpediem

21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
süper bir film oyuncular süper bu film kesinlikle izlenir

nicolas cage var diye izlenir

eva mendes var diye de belki izlenebilir

ama süper olmuş nicolas cage müthüşti
doktor-ay
doktor-ay

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel film.
tutkunum41
tutkunum41

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmeyenler hayatlarında kactane film izlemişler cok merak ediyorum....cok güzel bir film izleyin..
cansubabacan11
cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fılm cok guzel, eglencelı. Cekımlerı de cok basarılı nıcolas cage fılmlerını seven, cızgı roman, macera,fantastik fılmler seven herkes izleyebilir.Hatta ask ve komedi bile var ıcınde, herkese uygun cok guzel bır fılm.
ali-tip
ali-tip

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika mutlaka izlenmeli marvel in en iyi filmleri arasında bence...
fatihy52
fatihy52

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu film şahane bu filme kötü diyen filmeden anlamıyanlardır arkadaşlar
karabela-99
karabela-99

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bos zamanlarımız dahil hayatımızda izlmemiz gereken bir film ben 2 kez izledim hepsinde ayrı bir zevk aldım ark.bu film 2006 nın en iyi film:D
z-erdogan
z-erdogan

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İzlemeyen kalmasın
moonlight-2
moonlight-2

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok heyecanlı ve güzel bi filmdi.
berk-lakers
berk-lakers

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence bu film süper nıcolas cage nin en güzel filmlerinden biri müthiş bir filmdi acaba devam filmi çıkar mı?
odabasy
odabasy

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
efsaneler güseldir :p
Murat Altinok
Murat Altinok

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok carter slade and johnny blaze sürüyo gidiyo müthiş olmuş
airborne87
airborne87

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten süper filmdi.Daha yeni Dvd sini izledim ve Görsel efektlere hayran kaldım.Efektler hiç bir filmde yok.Ama filmde bağzı yerler biraz sıkıcı hadi geçsin diyosunuz ama film genel olarak süper