roland17
1 değerlendirme
30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
herkalde izleyen arkadaşlar başka film izlemişler tipik ve basit bi yeşilçam filmi inanın hiç farkı yok eğer tabi yaşınız küçük ve eski türk filmi izlemediyseniz izleyebilirsiniz 5-10
Rezil kepaze bir filmdi. Romanla uzaktan yakından alakası yoktu. 2 ciltlik bir roman 2 saate sığdırılamaz, biliyorum ama bu kadar da kötü olamaz. Romanı okumadan filmi izlemek gibi bir hata yaptıysanız eğer bilin ki roman kesinlikle böyle değil. Kesinlikle kurgu bu kadar saçma değil. Asıl olaylar filmdekinden tamamen farklı abartmadan söylüyorum. Spoiler vermek istemiyorum ve romanı okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum başucu kitabınız olacaktır. Sizi olağanüstü etkileyecektir. Film aslında kendini başlarından belli ediyor romana bağlı kalmadığını. Fakat insan bir şans vermek istiyor. Bakıyorum olaylar asıl başladığı andan itibaren romandan tamamen kopup kendi hikayelerini yazmışlar. Sonu tam bir fiyaskoydu. Romanı okumadan filmi izleyen biri Alexandre Dumas'ın bu başyapıtının saçma sapan bir kitap olduğunu söyleyebilir fakat maalesef film bunu söyletebilir :D İzlemeyin, bu müthiş eseri keşfetmekten soğursunuz.