cameron Diaz oLsun gerisi boşş onun için izlemeyecegim film yoktur!!! ayrıca film çok güzeldi izlenmeye fazlasıyla deger...! en azından Cameron Diaz İçin:)
İnsanı güLdüren espriLer Çok FazLa oLmaSa da FiLmdeki KarakterLerin yaŞam taRzı, hayata bakışLarı ve eğLenmeyi biLen kişiLer oLmaSı fiLmi de eğLenceLi kıLıyoR. Komedi FiLmleri her Zaman inSanı Kırıp geçiRen espriLerden ibaret oLmaZ. Ekrana Çok güzeL yanSıtıLan KarakteRistiK özeLLikLer üzeRine kuruLmuŞ başarıLı Komedi fiLmLerini de yapılabiLiyoR. Bunu biLereK izLerSeniZ daha Çok zevk aLırSınıZ.
sevmediğim ve yarıda bıraktığım ender filmlerden biri..duygusallık yeterince iyi değil komedi desen ben hiç gülemedim romantizm sıfır ben hiç bir katagoriye koyamadım.
Şöyle dışardan bakınca aptal bi film gibi duruyodu ama filmi seyrettikçe güsel olduğunu gördüm(hadi canım) :) gerçekten komik cameron diaz zaten ne diebilirim kesinlikle benim kadar güsel mimik yapabilio :) Cameron diaz bu filmde mimiklerini çok daha fasla konuşturmuş filmin kamera arkasında daa da fasla görebilirsiniz..En çok koptuum sahne ise arabada chris yerden bişi alırken yandan geçen motorlu adamın herşeyi yanlış anlaması dier kızında hiç bozuntuya vermeden oral sex yapıomuş gbi davranmasıı :) huhhahaha harbi güseldi Thomas Jane’de ayrı bir yakışıklılık kamtış filme ;)
cameron diaz gerçekten çok şeker, çok sempatik görünüyor. baştan söyliyeyim ailecek izlenecek bir film değil.çok fazla "seks" konusu ve materyali kullanılmış... aslında bu tip filmler erkekler üzerinden çekilirdi..uslanmaz erkekler grubundan bir kişi.. birgün hayatının aşkını bulur ve durulur.. bu sefer aynı işi 3 kadından oluşan grupta cameroon diaz yapıyor.... eğlenceli filmleri seven arkadaşlar izlemeliler... filmin bazı bölümleri hatırlanıp gülünesi öğeler içeriyor... efsane olamasa da, neşeli filmler arasında seri ve akıcı bir film.. insanın canını sıkmıyor...
www.didaktik.cjb.net İZLERKEN KAHKAHALARA BOĞULDUĞUM SAYILI FİMLERDEN BİRİ ATEŞLİ VE TATLI. BUNA OYUNCULARIN KATKISIDA BÜYÜK. BELKİ KONU TANIDIK VE BİLDİK AMA YİNEDE SIKILMADAN VE KAHKAHALARLA İZLENİYOR İŞTE.
beş para etmez bir film!.. filmde yeralan esprilerin tamamı daha önce yapılan komedi filmlerinden alıntı. filme gittiğinizde sırf param boşa gitmesin diye tebessümler atmaya çalışıyosunuz ama nafile ayrıca ülkemiz box ofiice de 1 numraraya çıkmış olması acınacak bir durum