Ateşli ve Tatlı
3,1

Ilknur K
Ilknur K

1 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
İzlemeseniz bir şey kaybetmezsiniz. Çünkü çok boş bir film. Fazla komik değil, romantik hiç değil.
muzur6
muzur6

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence vasat denebilecek düzeyde.çokda komik ve eğlenceli olduğunu düşünmüyorum tamam güldüren yanları muhakkak var ama bu filimin çok ufak bir bölümü.vasat eğer çok boş zamanınız varsa bi ara izleyin...
stillwater-2
stillwater-2

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Cameron Diaz hiçbir filmde bana bu kadar itici gelmemişti.Filmi izlediğime izleyeceğime pişman oldum.Filmleri yarıda bırakmayı sevmediğim için bu eziyete katlanarak kendi kendime "mazoşist" damgası vurdum.Kesinlikle oyunculuk olsun,senaryo olsun,yönetmenlik olsun vasatı aşamamış bir yapım.Hoş değil;gerçekten.Ufak tefek hoşluklara güzelliklere bakmak yerine ben filme genel olarak bakarım.Genel olarak bakıldığı vakit başarısız bir yapım.10/5
Çagla E.
Çagla E.

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
beklentileri karşılayamayan bir film.. izledikten belirli bir süre sonra filme dair en çarpıcı ve akılda kalıcı an araba sahnesi oluyor hiç kuşkusuz.. klsaik anlık hatalar ve telafi etmeye çalışmalar filmi kurtarmaya yetmemiş.. yine de merak edenler izlemeli
sulod
sulod

1 Eylül 2002 tarihinde eklendi
Komik değillllll
duygudhd
duygudhd

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sevmediğim ve yarıda bıraktığım ender filmlerden biri..duygusallık yeterince iyi değil komedi desen ben hiç gülemedim romantizm sıfır ben hiç bir katagoriye koyamadım.
rafter-2
rafter-2

30 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
beş para etmez bir film!.. filmde yeralan esprilerin tamamı daha önce yapılan komedi filmlerinden alıntı. filme gittiğinizde sırf param boşa gitmesin diye tebessümler atmaya çalışıyosunuz ama nafile ayrıca ülkemiz box ofiice de 1 numraraya çıkmış olması acınacak bir durum