e-ergener
20 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Slm, Dİğer arkadaşların da dediği gibi dışarıdan bakılınca pek iyi bir film gibi görünmüyor.. Ama içine girince anlıyorsunuz, İyi bir film olduğunu.. Zaten oyuncularına bakarak bile izlemek istenecek bir film... Tavsiye edilir..
cameron Diaz oLsun gerisi boşş onun için izlemeyecegim film yoktur!!! ayrıca film çok güzeldi izlenmeye fazlasıyla deger...! en azından Cameron Diaz İçin:)
İnsanı güLdüren espriLer Çok FazLa oLmaSa da FiLmdeki KarakterLerin yaŞam taRzı, hayata bakışLarı ve eğLenmeyi biLen kişiLer oLmaSı fiLmi de eğLenceLi kıLıyoR. Komedi FiLmleri her Zaman inSanı Kırıp geçiRen espriLerden ibaret oLmaZ. Ekrana Çok güzeL yanSıtıLan KarakteRistiK özeLLikLer üzeRine kuruLmuŞ başarıLı Komedi fiLmLerini de yapılabiLiyoR. Bunu biLereK izLerSeniZ daha Çok zevk aLırSınıZ.
www.didaktik.cjb.net İZLERKEN KAHKAHALARA BOĞULDUĞUM SAYILI FİMLERDEN BİRİ ATEŞLİ VE TATLI. BUNA OYUNCULARIN KATKISIDA BÜYÜK. BELKİ KONU TANIDIK VE BİLDİK AMA YİNEDE SIKILMADAN VE KAHKAHALARLA İZLENİYOR İŞTE.