Jurassic Park 3
4,1

Fahri07
Fahri07

20 Aralık 2014 tarihinde eklendi
devam filmi olarak mükemmel bir film.ayrıca bu serileri birbiri ile kıyaslamayı doğru bulmuyorum.hepsinin yeri ayrı benim için.mutlaka izlenmeli.10/9
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

12 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
1 2 den sonrada sizi bir hayli etkiliyor bu tarz severler için iyi bir seçenek tavsiye ederim iyi seyirler...
ozzy-badd
ozzy-badd

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Serinin en hareketli filmi ? Baştan sona dur durak bilmeyen bir film ? Efektleri de oldukça iyiydi ? 3 leme başarıyla tamamlanmış ? 10/8 ?
rudeonerudeone
rudeonerudeone

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
diğerlerine göre serinin zayıf halkası durumunda gözükse de izlenebilir.
Chev
Chev

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
en gzl serilerden biri 4.sü de yolda
aynurhamamci
aynurhamamci

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Valla güzel film.Bu filmin benim için yeri ayrıdır.Sinemada izlediğimde arada ihtiyaç molası vermeyince son 25-30 dk. işkence gibi gelmişti.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Joe Johnston devam filmi olarak düşünüldüğünde önceki bölümlere nazaran tutulan kısa süresine rağmen bence gayet başarılı bir iş ortaya çıkarmış.Sam neil ve laura dern i tekrar görmek ise çok güzeldi.Finale doğru gerçekten heyecanı hat safhalarda yaşatıyor film.Tabiki ilk filmin büyüsü burada yok ama hangi devam filmleri ilki kadar büyülü olabiliyorki?
umuty90
umuty90

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Spielberg'in seriyi bırakması pek iyi olmamış... Yine de güzel bir filmdi...Ama ilk ikisinin büyüsünü yakalayamamış, özellikle ilkinin.
garrettie
garrettie

25 Ekim 2004 tarihinde eklendi
ehh ilk filmlere oranla biraz basitti ama yine de guzeldi umarim vicitmadan daha da guzelleri olur !
erzincansporlu
erzincansporlu

16 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
1’den sorra biraz yavan kalsa da farklı kurgusu ve biraz daha farklı senaryosuyla süper bi film...
mozcelik1984
mozcelik1984

15 Kasım 2003 tarihinde eklendi
Jurassic Park III, Jurassic Park efsanesinin 2000 ayagi ve resmi olarakta son halkasi degil. Gerek yepyeni dinazorlarin eklenmesi, gerekse Sam Neill ve Laura Dern'un geri donusu "Jurassic Park 3" u orjinaline yakin degerde keyifli ve izlenebilir kiliyor. "Lost World" gibi berbat ve ilkinin basarisini cabucak tuketen bir filmden sonra "Jurassic Park 3" kesinlikle efsaneyi ilk filmin kaldigi yerinden devam ettiriyor. Tamam konu herkesin anlayabilecegi kadar basite indirilmis, film dinazorlarin insanlar gibi birbirleriyle konusmasina sahne olacak kadar sacmalamis olabilir ama ikinci filmin felaket olan tum elementlerinden sonra bu film kesinlikle izlenmeyi hakkediyor. Gelmis gecmis en buyuk film fenomenlerinden biri olan "Jurassic Park" belki 2000li yillarin "Matrix" ve "Lord of The Rings" uclemelerinin golgesinde kalmis, unutulmaya yuz tutmus olabilir fakat hem 3. film hem de 2005te vizyona girecek 4. filmle herkese dinazorlarin ne kadar sevimli (!) olduklarini tekrar hatirlatacak =)