rask0lnikov
4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Serinin hepsi güzel ama dikkat ettinizmi önceki filmlerde amblem t-rex ti ama son filmde uzun çeneli dinazor kavgada t-rex i yendi ve amblem o,uzun ceneli bi dinazor.
Haa bi de 4. çıkacakmış ama sam neil yokmuş neden acabao olmazsa olmaz nolur o olsun :D
harika bir başyapıt ama biraz kısaama süper. spinozorun t-rexsi öldürmesin kötüydü ama mütiş bir sahneydi .Devamının mükemmel olucagını inanıyorum.devam filmi olark harika ama çok gerçekçiydi.oyuncularda iyi bir performans göstermiş bu filmi benim gibi dinozorhayranlarının kaçırmaması gerekir.
2009 da cıkıcak olan 4. film i sayarsak serie nin 3. sü olan jurassic parkIII fena bir film deildi ve cok daha ii bir puan hakkediyordu ben tam bir jurassic park fun ı olduum icin bunları ısrar ile soylediimi sanmayın cunku gercekten izlemesi zevkli olan bir filimdir her kez izlesin j.ppark II icin de solediim gibi burda gene soyluyorum 8.5-9.1 arası puanları hakkediyor =) lutfen izleyin kesinlikle oneriyorum