Safak Güler
5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Güzel bir film izlenir. Başyapıt tır efenim izlenilmesi gereken filmler arasindadir.Baya bir konusu var savas hakkkindaki gerçeklerinden gösteren bir film.
2. Dünya Savaşının, o inanılnmaz vahşetini anlatırken keskin nişancıların öyküsünü hatırlatan kült bir film bencede. İnsanlar neler neler yaşamış o yıllarda :(10 / 10
Almanlar, hem kendi orduları hem de Ruslar arasında büyük bir üne kavuşan Vassiliyi öldürmek için en iyi nişancıları Binbaşı Konigi gönderirler. Şimdi etraflarında sayısız asker ölürken bu iki askerin yapmaları gereken şey büyük bir ustalık ve sabırla birbirlerini izlemek ve öldürebilmektir.
neden filmleri hep beyenenler haksız olur da beğenmeyenler haklı olur anlanamıyorum. İzlemeyin, aldanmayın gibi laflar ediyosun bide...nesin sen bu kadar kendine güvenip milleti filmden soğutuyorsun? :D
Hayatımda izlediğim en güzel film ve yine hayatımda en çok etkilendiğim film diyebilirim.Tekrar tekrar izleyebilirim o kadar güzel bi film.Yapanları gerçektende kutlamak lazım:)