Hesabım
    Zoraki Misafir
     Zoraki Misafir
    29 Ekim 2021 Sinemada | 1s 56dk | Komedi
    Yönetmen Bülent İşbilen
    |
    Senarist Giray Altınok
    Oyuncular: Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu
    Üyeler
    2,8 12 Puanlama, 5 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Zoraki Misafir, artık eskisi kadar popüler olan işlere imza atmayan bir medya patronunun son bir program deneyimiyle birlikte yaşananları konu ediyor. Harun, sayısız televizyon programının yapımcılığını üstlenen bir yapımcıdır. Ancak onun yaptığı işler zamanla popülerliğini kaybetmiştir. Yeniden zirveye çıkmak isteyen Harun, bu amaçla yurt dışından uygun fiyata bir format satın alır. Yeni programı için aranan tek şey salak birini bulmaktır ve asistanı Yeşim tesadüfen aradıkları kişiyi bulur. Saf ne naif bir genç olan Peyami tam da halkın seveceği biridir. Bu sırada Harun, iş insanı olan Osman Koral'dan beklenmedik bir teklif alır. Osman Koral'ın şirkete ortak olmayı istemesiyle Harun ihtiyacı olan maddi desteği bulmuş olur. Anlaşmayı sağlamak için bir akşam yemeği organize eden Harun, Peyami'nin de bir yanlış anlaşılma sonucu yemeğe katılmasıyla kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

    Fragmanlar

    Zoraki Misafir Fragman 2:00
    Zoraki Misafir Fragman
    4.598 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Fatih Eke
    Fatih Eke

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    3 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Filmin kahramanı öyle bir tip ki ciddi yaptığı tüm hareketlerin sonucu felaket ile sonuçlanıyor. Hani vardır etrafınızda mutlaka ben çok şansızım herşey benim başıma gelir işte karakterimiz bunu yaşam biçimi haline getirmiş. Etrafındakileride bu felakete sürükleyen bir tip. Medya patronunun çöküşünü basit biri nasıl bu kadar hızlandırabilir şahit olacaksınız.
    izlemesi keyifli, olayların sıkmadan aktığı bir durum komedisi.
    kertenkelebek
    kertenkelebek

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    3 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Film Türk absürd komedileri kategorisinde en kaliteli iş bence. Çok ince göndermeler, oyuncuların sadece mimikleri ile güldürebildiği sahneler sıklıktaydı. Asla yan yana olmaması gereken 2 misafirin tepkileri, arada kalan ev sahibi derken onların adına sıkıntıya giriyorsunuz. Allah'ım n'olur biri şu adamı evden alıp gitsin dedim Murat Akkoyunlu için :) Ama onun da "ebeleyn" muhabbeti çok iyiydi:) Gürgen Öz'ün çok ...
    Devamını oku
    BURAK KARAKAYA
    BURAK KARAKAYA

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    5 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Ilk defa bir sinemanin yarısında çıktık. Pandemiden sonra ilk defa sinemaya gidelim dedik 2 yıl aradan sonra. Eşimle birbirimize bakıyoruz ne zaman gulcez diye. Salonda 8 kişi başladık ikinci perdeye 2 kişi kaldi. Kadroya aldanip gittim ama tam bir hüsran
    Resul Töre
    Resul Töre

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    3 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Her ne kafayla yazdıysanız bu senaryoyu rezil rüsva bir şey olmuş. Param, zamanım ve en önemlisi keyfim boşuna gitti. İnsanlara daha kalıteli, akılda en azından bir espri bırakacak bir şeyler sunabilirdiniz.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı CGV Mars Dağıtım
    Yapım yılı 2021
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2021, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2021.

    Yorumlar

    Back to Top