Oz Büyücüsü
4,3

miramus
miramus

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
We're off to see the Wizard the Wonderful Wizard of Oz...

Tek kelimeyle fantastik.Çocuk aklıyla ilk izlediğimde aldığım tadı asla unutamam ve tekrar izlediğimde de aynı heyecanı yaşadığım bir film..Ayrıca Judy Garland'ı hem izlemek hem dinlemek ayrı bir keyif :)
teo-17
teo-17

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Dünya sineması tarafından filmin bir başyapıt olduğu tescillenmisdir.Bizede puan vermek düşüyor..........10/10
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence cocuklarında yetişkinlerinde izleyebilecegi bir film..cok güzel ve eglenceli bir film..
cherie2389
cherie2389

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izleyince cocukluğu hatrlatan ağızda meyveli bi tat bırakan film.gerek müziği gerekse anlatımıyla beni etkilemiş filmlerden biri.
fearless
fearless

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çocukluğumda sık sık tv larda gösterilirdi ama şimdi pek rastlamıyorum,film muhteşemdi demiyeceğim çünkü başyapıtlar zaten her zaman muhteşem olurlar.
gordeslideniro
gordeslideniro

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
uzun yıllar önce TRT de seyretmiştim. Eskiden sadece TRT varken güzel ve kaliteli filmler çıkardı. Şimdi bir sürü kanal var ortalıkta doğru düzgün film koyan yok ne varsa şu şarkıcı dizilerinde. Kalite anlayışı ne yazıkki kalmadı. Oz Büyücüsü’ne gelince büyülü bir dünyada hoş bir yolculuk bu filmi hiçbir zaman unutamam. İnsana tebessüm ettiren bir film...
iyomi
iyomi

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Çocukluk filmimdi.Çok çok severek izlemiştim.Hala da çok çok severek izliyorum.
emre-psycho
emre-psycho

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çocukken izlemiştim.kitabını da okumuştum ama film de kitap kadar masalsı, müthiş bir şeydi...izlediğim en iyi filmlerden biri.
darknessfuck
darknessfuck

28 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
ben bu fiflimin 1939 gibi geçmiş bir tarihte çevrildiğine inanamıyorum bu kadar güzel efektler ve daha doğrusu o zamanlarda bu kadar güzel çocuk bilim kurgu filimi çevirmek hayret verici bir olay
TheTrickster
TheTrickster

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Küçüklüğümde trt1 de izlediğim ve benim için çok önemli yeri olan bir film, o sıcaklığını tadını anlatamam yıllar sonra bile hep aklıma geliyor ve gelicek. Filmi en kısa zamanda elimde bulundurmayı çok istiyorum
karamela-girl
karamela-girl

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
benim için yeri çok ayrı.çocukluğum, şimdi olsun yine izlerim aslında bişey değişmedi:)
cansuyuksel-94
cansuyuksel-94

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
işte unutamadığım film !!! kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama o zaman izlediğim bu filmi gayet iyi hatırlıyorum...
hak-online
hak-online

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bende çok ayrı yeri olan, çocukluğumdan beri beni etkileyen, mükemmel bir başyapıt.. mutlaka izlenmeli..
spider
spider

7 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Filmden ziyade tiyatro diyebileceğim bir yapım.

Zamanına göre teknikler dibine kadar kullanılmış. Oyunculuklar sinema değil tiyatro tadında.

Çocuklar için iyi, büyükler için orta kalitede bir film diyebilirim. Müziği de oldukça güzel ayrıca.

Ama son tahlilde, biraz da zamanının sinema anlayışından ve tiyatrodan sinemaya geçişin daha yeni olduğu bir dönem olduğu için hala tam olarak sinema sanatınına kendini uyduramamış bir film.
metalstein
metalstein

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
görünce bi duygulandım.eskiden bayram sabahı çıkardı kaç kere izledim hatırlamıyorum.çok güzel film.1939 vay be..