Çakallarla Dans 6
2,3

Özge Kaplan
Özge Kaplan

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten vasat bir film olmuş kesinlikle +18 olarak belirtilmeliydi. Bu kadrodan böyle bir film beklemezdim.
kiss m.
kiss m.

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden bir tanesiydi diyebilirim. Oyunculuklarda senaryo da çok vasattı
esra çetin
esra çetin

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Kesinlikle diğer seriyle alakası yok
Hemen bilet alıp gittim hüsran yaşadım
Saçmaydı

Paranıza yazık
Duhan Yılmaz
Duhan Yılmaz

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
İnanılmaz kötüydü,sürekli küfür,sürekli bel altı,bi karının tahrik oluşunu açık açık izletiyorlar,siyasi mesajlar bilmem ne. Biz film izlemeye bunlar için mi geliyoruz ya ? Özellikle bunlara mı gülmemiz gerekiyor ? Serinin en beter filmiydi. İzlediğim en kötü filmler sıralamasına da girer. Ne edep kaldı ne haya. Sinemada bir düzine 13+ çocuk var ve bu filmin 13+ olma şansı yok.Yazık ki bu çocuklar bunları izliyor .18+ dır kesinlikle , gerçi bunu kim önemsiyor ki artık. Üzücü olaylar çok üzücü.
Batıkan Menevşe
Batıkan Menevşe

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat bir film ilk yarıda salondan çıktık kesinlikle komik tek bir sahnesi bile yok verilen parayada yazık
Zeynep Topaloğlu
Zeynep Topaloğlu

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu ekipten bu kadar berbat bi film çıkması üzdü
Zaman kaybından başka bir şey değil
Komedi diye gidip hiç gülmediğim ve salondan da gülme sesi duymadığım berbat bir filmdi
tuba aydinc
tuba aydinc

2 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten bu ekipten bekmedigim bir performans olmuş bir sahnesinde dahi gulemedik ilk yarıda cikicaktik ama belki ikinci yarıda olur birşeyler dedik ama malesef