Çakallarla Dans 6
2,3

[][][][] Cem [][][][]
[][][][] Cem [][][][]

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
sinemaya verdiğim para değilde 2 saatimin çöpe gitmesi koydu bir kere mimik oynatamadım izlemeyin vaktinize yazık olur
Zeynep Topaloğlu
Zeynep Topaloğlu

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu ekipten bu kadar berbat bi film çıkması üzdü
Zaman kaybından başka bir şey değil
Komedi diye gidip hiç gülmediğim ve salondan da gülme sesi duymadığım berbat bir filmdi
Uğur TALİ
Uğur TALİ

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Sinemada para verdiğim için sonuna kadar izledim evde izlesem 20dk sonra kapatırdım bu sefer olmamış Murat bey.
Duhan Yılmaz
Duhan Yılmaz

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
İnanılmaz kötüydü,sürekli küfür,sürekli bel altı,bi karının tahrik oluşunu açık açık izletiyorlar,siyasi mesajlar bilmem ne. Biz film izlemeye bunlar için mi geliyoruz ya ? Özellikle bunlara mı gülmemiz gerekiyor ? Serinin en beter filmiydi. İzlediğim en kötü filmler sıralamasına da girer. Ne edep kaldı ne haya. Sinemada bir düzine 13+ çocuk var ve bu filmin 13+ olma şansı yok.Yazık ki bu çocuklar bunları izliyor .18+ dır kesinlikle , gerçi bunu kim önemsiyor ki artık. Üzücü olaylar çok üzücü.
esra çetin
esra çetin

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Kesinlikle diğer seriyle alakası yok
Hemen bilet alıp gittim hüsran yaşadım
Saçmaydı

Paranıza yazık
Samet Bayraktar
Samet Bayraktar

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Şerefsiz metin de gelseydi eskilerden birazcık daha bir şeyler olsaydı güzel olurdu eskisi gibi değildi bence son maçlarını kazanmalılardı filmin sonunda
Taner Taş
Taner Taş

5 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Yıllardır şüphe etmeden gittiğim tek filmi, her zamanki gibi yine mükemmel bi filmdi. Herkesin izlemesini öneririm.
Tunahan
Tunahan

7 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi izledim normalde 0.5 yıldız vericektim ama oyuncu kadrosundan 1 puan ekledim.Öncelikle filmde küfür olmasa hiçbir şekilde komiklik falan yok ve saçma ötesi film bunun yerine Vahşi Gece filmine gidicektim arkadaşlar ısrar etti o yüzden buna geldim.yani gelmenizi tavsiye etmiyeceğim bir film zaten 5-10 gün sonra kaçağı çıkar ve saçma yani komikte değil harbiden saçma bir film olmuş gitmeyin
Kezban Yemenici
Kezban Yemenici

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat ... Zaman kaybı .... Ucuz bir film ... Hatta film bile yok ortada daha sinemada izlerken yazıyorum ki gitmeyin gişe yapmasın ki böyle film yapmasinlar vizyonsuz senaristler. ...
Muro Yılmaz
Muro Yılmaz

17 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu yönetmen arkadaş film yapamıyor komik olmuyor ve çok zorluyor. Hep klişe hep saçma sapan küfür cinsellik vs. Kardeşim yapamıyosun niye zorluyosun.
Süper Man
Süper Man

25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ben beğenmedim .filim diğer serileri gibi değil sadece servet Fatma ninn oynadigi bir film gibi. diğer oyuncular var ile yok arası.her güzel seri gibi tadında bırakılması gerektiğini düşünüyorum.sinema da milletin yarısindan çoğu bırakıp gitti .
Gamze Yücel
Gamze Yücel

27 Aralık 2022 tarihinde eklendi
O kadar kötü ki! Asla film senaryo diye birşey yok. Erotik film +18 yapıp daha fazla detay verseydiniz iyi gişe yapardınız. yazıklar olsun başrol oynayan tüm oyunculara. Onların hatırına gidiyoruz ve rezalet bir film ile karsilasiyoruz. Gerçekten yazıklar olsun diyorum hiç birinize yakışmadı bu yaptığınız.
Sezer Beyaz
Sezer Beyaz

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
İzlencek gibi değildi. Mimik oynamadı. Salonda 3 5 kişi vardı sonuna doğru kimse kaşmamıştır sanırım
Talha Çakal
Talha Çakal

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
tamamen zaman kaybı, rezalet ötesi hiç tavsiye etmem boş vaktim var ve hiçbir değeri yok diyorsanız buyrun izleyin
Zeyyan Zurna
Zeyyan Zurna

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tarihin en kötü filmi. Asla para vermeyin çöpe atmak gibi oluyor. Aşırı pişmanım, bu bilet fiyatına değmez. Başka şekilde sonra izlerseniz ne dediğimi anlarsınız.