Çakallarla Dans 6
2,3

Mert H
Mert H

20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filmde çok fazla gereksiz sahne ve doğal olarak birçok mantık hatası vardı. Sıkılmadan zaman geçti ancak nitelik olarak bu oyunculardan beklenenin altında kalan bir film. Kötü.
Tolgakocak
Tolgakocak

5 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
bence gayet konusu ve esprileri güzeldi ben beğendim imbdsi 7yi hakediyor diye düsünüyorum en cokta deli hikmette güldüm :D cok iyiydi
User674
User674

28 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Serinin önceki filmlerinden aşağıda kalmış. Yer yer güldürdü ama o kadar. Yetersiz kalmış.. 4/10...
amarcord
amarcord

18 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Murat Şeker'in sinema salonlarına sahip çıkmaya çalışması, neredeyse tek başına, eski yöntemlerle piyasaya karşı mücadele etmesi takdire şayan. Ancak maalesef film çok kötü. Bu seriden tabi ki sanatsal bir beklentimiz yok ama ne güldürüyor ne de eğlendiriyor. Şimdi yedinci filmini yapmışlar ona İlker ayrık bile girmemiş. Murat bey artık başka bir şeyler yapmalı.
Tunahan
Tunahan

7 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi izledim normalde 0.5 yıldız vericektim ama oyuncu kadrosundan 1 puan ekledim.Öncelikle filmde küfür olmasa hiçbir şekilde komiklik falan yok ve saçma ötesi film bunun yerine Vahşi Gece filmine gidicektim arkadaşlar ısrar etti o yüzden buna geldim.yani gelmenizi tavsiye etmiyeceğim bir film zaten 5-10 gün sonra kaçağı çıkar ve saçma yani komikte değil harbiden saçma bir film olmuş gitmeyin
Burak
Burak

Film mükemmel kesinlikle izleyin umarım çakalarla dans 7 de çıkar yakın zamanda
Saffet Akçay
Saffet Akçay

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Pişman olmadım ama izlemesenizde olur.
Senaryo saçma, oyunculuklar iyi. Eğer Şevket Çoruh olmasa film tamamen çöp,
Kezban Yemenici
Kezban Yemenici

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat ... Zaman kaybı .... Ucuz bir film ... Hatta film bile yok ortada daha sinemada izlerken yazıyorum ki gitmeyin gişe yapmasın ki böyle film yapmasinlar vizyonsuz senaristler. ...
Anıl Erdem Korkmaz
Anıl Erdem Korkmaz

11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Film harika kesinlikle tavsiye ederim
Dark58
Dark58

6 Aralık 2022 tarihinde eklendi
2 yıldız, ama sadece kadroyu sevdiğim için. Onun dışında senaryo berbat. Filmden beklentim yüksekti ancak hayal kırıklığı oldu tavsiye etmiyorum.
[][][][] Cem [][][][]
[][][][] Cem [][][][]

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
sinemaya verdiğim para değilde 2 saatimin çöpe gitmesi koydu bir kere mimik oynatamadım izlemeyin vaktinize yazık olur
Tolga 41
Tolga 41

4 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Beyazperdede 0'5 puan var galiba 0 olsaydı vercektim hayatımda izlediğim en kötü 2 filmden biri diğeri ise yumurta filmi Sırf para için yapılmış bir fim ortada konu bile yok keşke hababam sınıfı seyretseydim eleştirim şu film kötü değil kötü ve ötesi
Enes Bayram
Enes Bayram

2 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Baştan sona kadar yine severek izlediğim bir film oldu. Yalnızca son 10 dk film biraz durgunlaştı. İzleyici olarak araya ufak tefek şakalar serpilmesini bekledim. Özetlemek gerekirse film yeni nesil şakalar ve esprilerle birlikte seride popüler olmuş repliklerin harmanlanmış hali gibiydi. Ana temadan asla kopulmamış. Tebrik ediyorum.
Pelin Ozdemir
Pelin Ozdemir

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
ÇOKKK ÇOKKK ÇOKK KÖTÜ VERDİĞİM PARAYA DEĞİL BOŞA GEÇEN 2 SATİME ÜZÜLÜYORUM. FİLM AŞIRI ÇIPLAKLIK VE CİNSELLİK İÇERİYOR REZALET BU EKİPTEN BUKADAR KÖTÜSÜNÜ BEKLEMEZDİK !!!
Batıkan Menevşe
Batıkan Menevşe

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat bir film ilk yarıda salondan çıktık kesinlikle komik tek bir sahnesi bile yok verilen parayada yazık