Çakallarla Dans 6
2,3

Kezban Yemenici
Kezban Yemenici

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat ... Zaman kaybı .... Ucuz bir film ... Hatta film bile yok ortada daha sinemada izlerken yazıyorum ki gitmeyin gişe yapmasın ki böyle film yapmasinlar vizyonsuz senaristler. ...
Tolga 41
Tolga 41

4 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Beyazperdede 0'5 puan var galiba 0 olsaydı vercektim hayatımda izlediğim en kötü 2 filmden biri diğeri ise yumurta filmi Sırf para için yapılmış bir fim ortada konu bile yok keşke hababam sınıfı seyretseydim eleştirim şu film kötü değil kötü ve ötesi
Batıkan Menevşe
Batıkan Menevşe

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat bir film ilk yarıda salondan çıktık kesinlikle komik tek bir sahnesi bile yok verilen parayada yazık
kiss m.
kiss m.

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden bir tanesiydi diyebilirim. Oyunculuklarda senaryo da çok vasattı
Özge Kaplan
Özge Kaplan

4 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten vasat bir film olmuş kesinlikle +18 olarak belirtilmeliydi. Bu kadrodan böyle bir film beklemezdim.
Abdullah F.
Abdullah F.

9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısında hiç bir şey yoktu dedim ne zaman çakallık yapacak bunlar, son 15dk hareketlendi, anca müzikle şişirilmiş bir film, eğerki konununuz yoksa yapmayın kardeşim seriye devam etmeyin yazık günah verdiğimiz paraya mı acıyalım yoksa zamanımıza mı, tek olumlu yanı sinemaya eşimle gittim sadece ikimiz vardık salonu kapatmış gibi oldum onun havasını attım :)
Burak M.
Burak M.

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Murat şekere selamm sushkajakajakalaşajajajakakaşaşakaköaiaapjdhdjsmsmsmkshshsjslsşğaoajsksşsğsksjsöslslsj
Emre Kilic
Emre Kilic

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Seri ilerledikçe kötüleşen filmlerden ne yazık ki
Bence paranızı farklı alanlar için kullanın yada farklı film için :)
Srknyldz
Srknyldz

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Şinanayda yavrum şina şinanay A____ S____ GALATASARAY. Berbat ötesi bir film sırf deri devam etsin para kazanalım diye yapılmış.
Yunus ÖYKEN
Yunus ÖYKEN

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet
Emir
Emir

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Neden 6 :)).........................................................................................
Yusuf Gül
Yusuf Gül

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Beğenmedim... Serinin diğer filmlerinde belki 1 için iyi şeyler soyleyebilirm kendimce. Ama kalanlar kötü, bu hepsinden kötü.
Comyekıru Comye
Comyekıru Comye

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Mimik bile oynamadı,Murat şeker denilen adamın yazdığı filmlere yeter demeliyiz artık boşuna masraf
Umitkaraz
Umitkaraz

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Zaman kaybından başka bir şey değil. İzlemenizi tavsiye etmiyorum. Çok kötü, berbat, saçma ve komik değil.
sonay ceceli
sonay ceceli

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film. Zamanınız boşa gider izlemeye bir gram değmez. Konu hep ayni, başka senaryo bilmek bilmiyorlar.