Dul bir anne, iki oğluyla birlikte California’daki küçük bir sahil kasabasına taşınır. Kasaba motorlu serserilerin yarattığı düzensizlik ve şüpheli ölümler yüzünden korku içindedir.
Ailenin küçük çocuğu, vampir avcısı olduklarını iddia eden iki arkadaş edinir. Ağabeyi ise motorlu çeteyle gördüğü güzel bir kızın büyüsüne kapılır. Uyku düzeni değişmiş, gündüzleri uyuyup gecelerini dışarda geçirmektedir.
Usta yönetmen Joel Schumacher’den 1987 yapımı bir gençlik korku/komedi filmi.
1:00





Seksenler nostaljisi. 'Twilight' vampirlerine alışmış yeni yetmeler için, sıkıcı gelebilir...
Seksenli yılların kült gençlik filmlerinden.Zaman içinde döneminin dinamo filmlerinden biri haline geldi.O dönem genç olup izleyenlerin hala unutamadığı birçok sahne ve müziklerle bezeli.Şimdiki gençlik-vampir filmleriyle karşılaştırınca değeri daha iyi anlaşılacaktır.
80li yıllardan gençlik filmine vampir miti eklenmiş hayli eğlenceli bir komedi macera.Video klip estetiğinde başarılı göüntüler ve harika müziklerle görülmesi gereken bir kült yapım.Kiefer Sutherland pek karizmatik ve çekici ayrıca.7/10
harika bir film gercekten, vaktin nasi gectigini anlamiyorsunuz, herkese tavsiye ederim
Ülke
ABD
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
1987
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1987, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1987.