Hesabım
    ‘The Lost Boys’un Yeniden Çevrimi İçin Çalışmalar Başladı

    Kült vampir filmine yeni versiyon geliyor

    1987 kült klasik vampir filmi The Lost Boys'un yeni versiyonu için çalışmalar devam ediyor. CW'nin Rob Thomas'lı pilot bölümün devamını yapmamayı seçmesinden sonra, Warner Bros. senarist Randy McKinnon ve Jonathan Entwistle'ın yöneteceği yeni bir film hazırlıyor. A Quiet Place serisinin oyuncusu Noah Jupe, It oyuncusu Jaeden Martellle birlikte oynayacak.

    Automatik'ten Brian Kavanaugh-Jones ve Fred Berger yapımcı olarak görev yapacaklar. Zac Frognowski ve Josh Glick ise yürütücü yapımcılar olacak. Bir komedi-korku filmi olarak tanımlanan ve yerel gişede 32 milyon doların üzerinde hasılat elde eden orijinal film, yeni bir şehre taşındıktan sonra vampirler tarafından işgal edildiğini keşfeden iki kardeşi takip ediyor.

    The Lost Boys'un yeni versiyonunda, bir anne ve onun Z kuşağı oğulları, onun büyüdüğü sahil kasabasına taşındığında, yerel havalı çocukların bütün gün uyumaları, bütün gece parti yapmaları, asla büyümemeleri ve asla yaşlanmamalarının uğursuz bir nedeni olduğunu keşfederler. Aile bağları şu şekilde test edilir: Kardeşler, kendilerini mitolojik bir mücadelenin zıt taraflarında bulurlar.

    Film, elbette devrim yaratan, aynı adlı, 1987 yapımı kült klasik filme dayanıyor. Proje, CW için uzun zamandır tutkulu bir projeydi ve dizi olarak düşünülüyordu. Pandemi, Mart 2020'nin ortalarında tüm çekimleri durdurduğunda pilot bölüm bile tamamlanmıştı ama kanal, bunun yerine Kung-Fu için ilerlemeyi tercih etti. Şimdi, Warner Bros. yeni film için hazırlıkları artırdı. Orijinal filmi Joel Schumacher yönetti ve başrollerde Jason Patric, Kiefer Sutherland, Jami Gertz, Alex Winter, Corey Feldman, Corey Haim, Dianne Wiest, Bernard Hughes, Edward Herrmann yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top