Kutsal Damacana 5: Zombi
1,1

Bunyamin LEVENT.
Bunyamin LEVENT.

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana 5: Zombi, bence hiç de beklentimi karşılamadı. Normalde Şafak Sezer’li filmleri izlemekten keyif alırım ama bu filmin tadı yoktu. İlk sahnelerden itibaren kendimi hiç kaptıramadım; hikaye o kadar zorlama geldi ki, inandırıcılığını kaybetti. Komik olmaya çalışıyor ama aslında beni hiç güldürmedi, sıradan diyaloglar ve olaylar vardı. Yani, film bittiğinde “iyi ki izlemişim” diyebileceğim bir izlenim bırakmadı. Eski Kutsal Damacana filmlerinin tadını vermediği gibi, kendisi de eğlenceli olmaktan uzaktı. O yüzden bence “güzel bir film” değil.
Niko Huseynov
Niko Huseynov

20 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Mütişşş bu komedi filmidir aksiyon korku bile vardır herkese tavsiye ediyorum ailenizle birlikde izleyin
Kaya Tetik
Kaya Tetik

27 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Abi yıl 2025 daha izliyorum harika filim yapışlar ama ellerinize sağlık hocam,藍藍藍
Özgür Erdin
Özgür Erdin

16 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel
Sevinç Özgören Dağlı
Sevinç Özgören Dağlı

13 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Param çöp olsun, vaktim heba olsun, üstelik gülmekten çok sinir olmak istiyorum diyen varsa bu "FİLM" demeye utanılacak şeye gitsin. Berbatın bile bir kalitesi var bu rezilliğin yok.
agun ays
agun ays

13 Nisan 2025 tarihinde eklendi
50 yıldır film izlerim, bundan daha kötüsünü hiç hatırlamıyorum inanın. Ne konu var, ne oyunculuk var, berbat ötesi birşey. İlkokul çocuklarına bir senaryo yazdırın, yoldan rastgele 10 kişiyi de oyuncu olarak oynatın bundan 10 kat daha kaliteli bir film olur. Zaten bu uyduruk zombili şeye "film" demek de Sinema Sanatı'na ihanet olur ya.
Ali Omik
Ali Omik

9 Mart 2025 tarihinde eklendi
Çok saçma sadece sosyal medayada 30saniye izlensin diye sahneler mevcut sahne geçişlerinde ve genel olarak flimde konu akışı yok
Busrae
Busrae

19 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Seriyi çok seven biri olarak fragmanı izlemeye gerek bile duymamıştım ama tamamen hayal kırıklığıydı
Kaanbravo
Kaanbravo

18 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çok yorum yazmayı puan vermeyi sevmem ama sadece zombilerin oyunculukları güzeldi. Gerisi berbat. Uyuduk
Oguzbey
Oguzbey

17 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Kutsal damacana film serisinin hayranı olarak heyecanla gittik büyük hüsrana uğradık salonun yarısından çoğu filmin ortasında çekti gitti o kadar kötüydüki siz düşünün yani... Parasında değilim ama gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu kendimizi kandırılmış hissettik senaryoyu 13 yaşındaki yeğenim yazsa daha güzel yazardı diye düşünüyorum daha kötüsü olamazdı. Şafak beyin kaş modelide tam bir fiyasko olmuş hiç yakismamis keşke en azından tarzını bozmasaydi...
Idilcnkt
Idilcnkt

14 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedik gerçekten bu kadrodan böyle bir performans beklemezdik çekmek için çekilmiş gibi birşey olmuş kötüydü
Yavuz ÖZSOY
Yavuz ÖZSOY

12 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Verdiğim paraya da yazık zamanıma da yazık mümkünse birdaha bu ekibin filmini ne izlerim nede giderim
hsynk
hsynk

11 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi hangi tür ya da kategoriye sokmam gerektiğini gerçekten şaşırdım. Eşimle birlikte izlemeye gittik ve zaman sanki hiç geçmedi. Paramın iadesini kimden alabilirim? Peki, kaybolan zamanın karşılığını kim verecek? Belgesel tadındaki mesajlar dışında filmde sanata dair hiçbir şey yoktu. Şafak abi, ne yaptın sen? Ayrıca filmin yorumlarını okumak filmi izlemekten daha fazla mutlu etti beni. Sırf bu filme yorum yapmak için siteye üye oldum. .))))
Nisanur Yarlığan
Nisanur Yarlığan

10 Şubat 2025 tarihinde eklendi
GAYET İYİYDİ ÇOK KOMİK SAHNESİ YOK AMA GÜZELDİ geceleri yani 19.00 da da gidilirşe güzel bir yandan avm boş ve şakin
B4136
B4136

10 Şubat 2025 tarihinde eklendi
28 yıllık ömrümde görüp görebileceğim en saçma filmdi. Şafak abi paramızı geri istiyoruz gercekten. Filmin yarıya girmesine zor sabrettik. Gerçekten çok kötünün kötüsüydü.Senden böyle bir film beklemezdik. Eşimle size bişey sormak istiyoruz oturup gerçekten başından sonuna kadar izleyebildinizmi? Gitmeyin paranıza ve zamanınıza yazık. Eski filmlerini tekrar izleyin daha iyi.