Red Kid
1 değerlendirme
27 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Buna film diyenin aklına tüküreyim. Yazık harcanan paraya ve emeğe. Yoksa böyle saçma sapan şeylerle kara para mı aklanıyor. Bir laf da Şafak Sezer e olsun ; Laaa gençleşeyim yada yakışıklı olayım diye kendini maymuna çevirmişsin yazık çok yazık.
Hayatta her zaman ilkler vardır. Bu filmde şimdiye kadar izlediğim en leş film olarak ilklere girdi. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese yazıklar olsun 2 saatim boşuna gitti.
Şu an izliyorum ve boxoffice de toplam 100 milyon lira hasılat elde etmiş. Filmin bütçesi 1 milyon lira bile değildir, 99 milyon lira kâr elde etmiş. Vay anasını...
Türk sineması öyle bir halde ki Recep İvedik'i savunacak hale geldik .. evet tüm İvedik filmleri bu filmden iyidir.
Şafak sezerin bütün filmlerini izledim her defasında ayrı bir komiklik ayrı bir mizah çok severim ama adam bu diziyi çekerek kendini riske atmış resmen çünkü çok kötüydü gerçekten izlemeye başladım konu karışık oyuncular karışık mizah hiç yoktu dediğim gibi sezeri çok severek takip ederim ama bu film izlenmeyecek durumda..
Şafak sezer büyük risk almış. Anlayamadığım şey şu, gerçekten hiç kimse mesajları görmedi mi? Güncel siyasi saçmalıklara giydirmiş sürekli. Bu baskı rejiminde yapılabilecek en güzel yermeyi gömmeyi itin götüne sokmayı başarmış. Ama anlayanlar beri gelsin.. Artin abimin hakkın rahmetine kavuşmadan önce söylediği gibi "asla unutma. Sana iblisi çıkarma teklifini kim getirirse şeytan onun içine girmiştir hain o'dur". Bravo Şafak Sezer.
Filme yarım yıldız bile fazla. Kutsal damacana 1 ve 2sdeki esprileri mumla aratan bir filmcik. Şafak yaşlandıkça ilham gelmiyor bence. Fragmana aldanmayın bülent ersoyla prim yapmak buna denir. Filmde sadece kendinden bekleneni yapıp kavga ediyor bülent ve küfrediyor. O yaşlı kadına uyuz oldum. Lilitihin çocukşarı diyen kadın bemce estetik taptursın fena kötü görsel. Bundan böyle değil Kutsal damacana Şafak filmlerine asla gitmem.
Filmi izledim konu sıfır, oyunculuklar berbat, küfürlü, yani bazı filmler isim yapar bazıları ismi yok eder. Sayın Şafak Sezer bütün filmlerinde ilk bölümleri ile gülmekten kırdı geçirdi ama devam filmlerinde hep daha kötüye gitti. Sinemada degil tek başına bile izlenmez
Senaryo berbat, kurgu berbat, akış saçma sapan, sözde espriler berbat, öyle böyle vasat bir oyuncu kadrosu var. Bundan daha güzel birsey ortaya çıkabilirdi. Zamanımı çaldınız resmen
Film, kesinlikle serinin en kötüsü. Sanki birden fazla reels videosu birleştirilmiş de onu izliyormuşuz gibi hissettiriyor. Çok fazla gönderme var ama ortada bir konu yok.
Espiriler hep farklı yabancı komedi filmlerinden çalıntı. Özgün birşey yok. Gelmiş geçmiş en kötü türk komedi filmi olabilir. Hababam sınıfının çekilen en son filminden bile kötü.