Kutsal Damacana 5: Zombi
1,1

Ali Yalçın
Ali Yalçın

2 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten ben çok sıkıldım, flim konusu çok karışık, zombi insanlar sıkıcı, ve küfürler fazla, umarım birdaha ki, flim güzel olur 
Emre Sağlam
Emre Sağlam

2 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hayatınız boyunca izleyebileceğiniz en kötü film Şafak Sezer Paramı geri ver tatlı yemeye gitmem lazım Beni anca Tatlı mutlu eder
Sümeyye Kocatepe
Sümeyye Kocatepe

2 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çok kötü bir filmdi ilk defa çekilmek için çekilmiş bi mimik bile oynamadı hiç bi konusu da yok ayrıca sıkıcıydı paramıza yazık oldu
Sohretka
Sohretka

1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda hiç bu kadar berbat seviyesiz bir tebessüm dahi ettirmeyen bir film görmedim.Zamanima parama yazik.Zaten bitirmeye dayanamadık.Konu berbat iki lafın başı küfür.13+ yas ustu ama yinede bu yaştaki çocuklarınızı asla götürmeyin.Gercekten zamaniniza yazik olur
RAFET YÜKSEL
RAFET YÜKSEL

1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Ben yıllardır şafak sezen filmleri izlerim ve gülerdim dim diyorum artık ilk ve sondu şafak sezen filmleri benim için bitmiştir siyaset neden Girdi filmlere onu hiç anlamış değilim ama izlediğim en kötü filmdi inşallah bir an önce vizyondan kalkar daha fazla rezil olmaz en azından eski yapımlara saygısızlık olmasın şafak sezen filmleri ölmüştür benim için bir daha asla gitmem gitmeyin boşa paranız gider iyi günler herkese
Pınar
Pınar

1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çocukluğumdan beri izlemedigim film kalmamıştır.Çok güzel analizler yapıp izleyen biri olarak söyleyeceğim tek şey şu REZALET ÖTESİ.İlk 2 serisi güzel olan film bu kadar kotu yapilamaz .Ben kesinlikle bilinçli yapıldığını düşünüyorum.İnsanlarin güzel bir beklentiyle gidecegini biliyordu .İsmi bile insanların gelmesine yeter deyip boktan içerikli boktan rollerle film çekilmiş.Hayatimda izlediğim en BERBAT filmdi.Kariyerinde bir daha film çekmeyecegini bildiğinden insanların parasını çalmak için yapılan bir boktan eser.Mutlu ol SAFAK SEZER malı.
Nisa Nur Yiğit
Nisa Nur Yiğit

1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Gülmemiz gereken yerde sıkıntıdan patladık sonuna kadar izlemek için çok çabaladık ama yok dayanamadık çıktık.
aleyna kürklü
aleyna kürklü

31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmin 45dksına kadar şans verebildik. Bu zamana kadar ilk defa bir sinema salonunu terk ettim. Yakışmadı Şafak Sezer. Paramı geri istiyorum. Vakit kaybı sakın ama sakınn! gitmeyin arkadaslar. Büyük bir tecrübe oldu bir daha asla bir filmin izleyen yorumlarını okumadan sinemaya gitmem.https://youtu.be/9UZjMNdRTh8?si=A5YOIchQEjKiegW3
Coskun Topcu
Coskun Topcu

31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Verdiğim paraya ve zamana yazık, sakın gitmeyin kötü, iğrenç, mide bulandırıcı, oyunculuk ta tüm kadroya 0 bir kişi hariç Şafak in kayinvalidesi ni oynayan kişi başarılı
Misswhoppa
Misswhoppa

31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bundan öte daha kötü bir yapım izleyemezdim sanırım…
Tüm ıvır zıvır ve çorman olay örgüsü hep bir kenara, izleyebileceğim en kötüsüydü.
Official Official
Official Official

31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Tek kelime ile iğrenç ötesi seviyenin yerlerde olduğu bir film. Paramı helâl etmiyorum
Bir kere de bizi şaşırt Çapak SEZER!
Erdem Ç.
Erdem Ç.

31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Şu an aradayız ve pisuvardan yazıyorum... Metro girişlerine afiş asılacağına senaryoya özen gösterilseymiş keşke. Bu film için reklama hiçbir zaman gerek duyulmadı. Zaten herkes biliyor ama insanlar kalite istiyor. Filmi izlerken gözlerim açık uyuyabildiğimi farkettim. Yeni ergen çiftler için sinemada yiyişmelik bir film olmuş. Zira izlenecek bir film değil. Herkese iyi ramazanlar... (Filme girmeyeceğim kahve içmeye gidiyorum sonra da kusmaya)
Abdullahtokdogan259
Abdullahtokdogan259

31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Biri çıkıp ben daha kötüsünü yaptim diyene kadar en kötüsü tartışılmaz budur. Birisi sizi davet eder ücretini ben veririm dese bile gitmeyin zamaniniza yazık. TRT çocukta pepe izleyin ama bu filme gitmeyin asla. Şafak sezer hem sıçmış hem sıvamış.
S M
S M

30 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Şafak bezer gün batımdan şafağa muhteşem bir iş çıkarmış müthiş Harikulade 1çişnokta lakin güç nokta
Gizem Atalay
Gizem Atalay

30 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bunu çekene,emek verdiğini zannedene,beğenileceğini düşünen herkese herkese yazıklar olsun!Şafak Sezer sezonu kapanmıştır