Kutsal Damacana 5: Zombi
1,1

Sena Alıcı
Sena Alıcı

28 Ocak 2025 tarihinde eklendi
hayatımdaki en kötü filmdi gerçekten verdiğim paraya yazık sakın gitmeyin değmez. rezalett spoiler:
Ceyda Soydemir
Ceyda Soydemir

28 Ocak 2025 tarihinde eklendi
dehşet kötü bir filmdi, 15. dakikadan sonra kendimi uyumaya zorladım. zamanınıza da, paranıza da, kendinize de büyük yazık etmiş olursunuz giderseniz.
Birolyildiz1984
Birolyildiz1984

28 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu gün eşimle beraber izlemeye gittik ben 10cu dk çıkıcaktım 5 dk daha dayana bildim ve çıktık.
Biz şafak sezeri kaygısızlardan bu yana izliyoruz bu adam kafayı kırmış filmin ilk sahnesi bile çok kötüydü.türk sinemasını rezil etmiş.
Ama bize sonraki yıllar için bir anı bıraktı hiç unutamicaz ilk defa bir filmi terkettik paranıza yazık izlemeyin
Bilgi Sadı
Bilgi Sadı

28 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Puan bile verilmez. Sakın gitmeyin. Paranıza yazık. Yorumlara bakmadan gittim. Hata yaptım. Bu arada şafak sezer e ne olmuş öyle. Hiçbir sempatikliği kalmamış. Sanki yüz nakli olmuş. Gözleri Bi değişik. Yazık etmiş kendine ne yaptıysa.
emine özfuruncu
emine özfuruncu

28 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Berbat ötesi. Verdiğim paraya yazık oldu.biraz ugrassaydiniz damilleti aptal yerine koymasaydiniz

spoiler:
Sümeyye Kazak
Sümeyye Kazak

27 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma en kötü filimdi çok alakasız sahneler vardı paranıza yazık olur boşuna gitmeyin
The Bero
The Bero

27 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Daha kötü bir film izlemedim yemin ederim ki vallahi izlemedim kuran çarpsın izlemedim. Daha kötü ne olabilir acaba 0 dan daha düşük -100 ile +10 arasında seçim yapacak olsam -99 derim o da orada ki kameraman arkadaşlara felan ayıp olmasın diye 樂 (bu benim şahsi fikrim)
Deli09378
Deli09378

26 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film demeye dilim varmıyor öylesine kötü öylesime kötü ki izlerken kendini salak sanıyorsun zaman ve para israfı nedeniyle.
Tolga aktas
Tolga aktas

26 Ocak 2025 tarihinde eklendi
0.5 puan bile fazla. Hayatimda bundan daha kotu bir film izlemedim. Tamamiyla seksist espiriler, ataerkil kufurlerden ibaret. Konu yok, espiri yok… Mimik oynatmadi. Verdigimiz paraya, harcadigimiz vakte yazik.
Çağla ***
Çağla ***

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çok kötüydü.Parkta kola çekirdek yapsam bundan bin kat daha zevk alırdım.Harcanan paraya o kadar figürana bu kadar masrafa değer mi Allah aşkına.Zamanıma mı üzüleyim parama mı ? Resmen adam silkelemek bu.Yazık…Bir şey diyemiyorum.
Soydan
Soydan

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
İnsanda utanma olmalı, rezil bir film. Emeğe, verdiğimiz paralara ,zamana yazık. Emekli ol Şafak efendi. Yarım puan bile çok.
Ramazan Ustaoglu
Ramazan Ustaoglu

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Izlediğim en saçma sapan üçüncü filim oldu. Yazık verdiğim paraya. Filmi ben yazsam daha çok izlenirdi heralde.. Sakın gitmeyin boşu boşuna..
Gulsahkacmazzz5445
Gulsahkacmazzz5445

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim her sahne birbirinden alakasız oyuncular sanki sokaktan çevirmişsin gel oyna kardeşim denmiş. Sadece sanırım zombiye benzesin diye makyaja emek verilmiş oda görsellik olsun bari denmiş sanırım bu gün izledim ve henüz film bitmeden çıktım o kadar berbat Şafak sezer var diye izleyeyim dedim ama pişmanlıktır
ali osman öz
ali osman öz

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Berbat bir film, film bile denemez, küfür etmeyi komedi sanıyorlar, film bitmeden çıkmak zorunda kaldım, paraya da zamana da yazık
berin canışık
berin canışık

24 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hala filim bitmedi sinemadayim hayatımda izlediğim en b..k tan filmdi shdhdgeiwwusgaywiqwjasgsgsss e ves