Kutsal Damacana 5: Zombi: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Kutsal Damacana 5: Zombi
1,1
Erdem Ç.
31 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Şu an aradayız ve pisuvardan yazıyorum... Metro girişlerine afiş asılacağına senaryoya özen gösterilseymiş keşke. Bu film için reklama hiçbir zaman gerek duyulmadı. Zaten herkes biliyor ama insanlar kalite istiyor. Filmi izlerken gözlerim açık uyuyabildiğimi farkettim. Yeni ergen çiftler için sinemada yiyişmelik bir film olmuş. Zira izlenecek bir film değil. Herkese iyi ramazanlar... (Filme girmeyeceğim kahve içmeye gidiyorum sonra da kusmaya)
Çok uzun zamandır sinema gitmemistik keyf alalim gülelim diye gittik ama bu kadar mı berbat olur ilk 15 dk bir kac kisi cikti ara verdiğinde ise salonu neredeyse herkes terk ettik vallahi asla.ama asla tavsiye etmiyoruz yazık yaaa çekmeyin kalitenizi düşürmeyin
Safak bey gercekten tum filmlerinizi izledim ama su an sinemadaan bu kadar kotu ayrilacagimizi dusunmedim. Gercekten bu kadar kotu bir film olmasina uzuldum. Size yakismayan bir performans olmus. Kesinlikle tavsiye edilecek bir film degil basarilar diliyorum
4 kişi 1000₺ sinemaya gittik para verdik o parayı sokağa atsam gocunmam şu filme verdiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam. Kesinlikle rezalet ötesi sırf para verdim diye zorla 1/2 kere güldük. Kesinlikle tavsiye etmem gitmeyin!!
Gerçekten çok kötüydü birbirinden bağımsız sahneler vardı. Şafak Sezer hayranıyım ama gram yakışmamış kendisinin bile zevk aldığını düşünmüyorum.Hele sacma sapan tiktok fenomeni herifin böyle bir seride ne işi var gerçekten anlamış değilim. Kısacası gidip paranıza yazık etmeyin bekleyin İnternete düşer zaten.
Bu yaşıma kadar sinemaya verdiğim paraya üzülmemiştim. İlk defa üzüldüm. İzlediğim en kötü filmdi. Konu yok, komik değil, sürekli küfür var. Çok ama çok kötü Bi film olmuş. Amaç ne anlamadım
Filmi izledim baştan sona kadar hicbirsey anlamadım yani espiri tektuk var bazı konular alakasız yani kutsal damacana 4. Filminde gülmekten yarılırdık ama bu film olmamış ha bide başrolün (isimini unuttum)eşi inci 4. Filimdeki inci değil başkasıni koymuslar ha belki anlaşma yapilamadi okey ama cidden iyi olmadı
Yazacak bir şey bulamıyorum, kelimeler kifayetsiz kalıyor yemin ederim ki. Kız arkadaşım ve kankamı sinemaya götürdüm, resmen onlara karşı mahcup oldum. Hayatımda izlediğim en kötü film. Hiç abartmıyorum bu filme gidenler tazminat açmalı. Paranız gidiyor, para bir şekilde kazanılır ama zaman asla. Resmen 2 saatimiz ziyan oldu. Emeği geçen herkese yazıklar olsun.... Bir sitemim de sinema salonlarina , ya arkadaşlar böyle saçma sapan filmleri vizyona almayın, vizyonunuzu ve müşterilerinizi kaybediyorsunuz...