Ölümcül Dövüş II
2,9

-Lord-
-Lord-

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
nie bu kadar düşük puan almışki...ismi mortal kombat sonuçta.. gençlikte azmı ateri salonlarında oynadık bu oyunu..;) filmide gayet güzel... ilki kadar olmasada izlenir...
erhangeldec
erhangeldec

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
herkez dursun ve düşünsün neden ilk film daha kaliteliydi diye lambert tabi nüyük etken ama gerek sonya rolündeki bridget wilson gerek kano rolundeki mark handsom bu oyuncular yıllardır hollywood sinemalarında yardımcı rollerde kendilerini kanıtlamış insanlar lütfen ikinci filmden kalite beklemeyin ama çok eğlenceli olduğu göz ardı edilemez.Tebrikler
zybzkrt304
zybzkrt304

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ya nasıl olurda bu filmin sine puanı 6nın altında oluyor müthiş bi film ama 1.si daha güzeldi
blade3535
blade3535

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bencede mortal kombat 1 daha iyiydi fakat mortal kombat 2 ilk yarim saattindeki gibi devam etseydi mortal kombat biri çok rahat geçerdi sanki 30. dakikadan sonra film kabiliyetsizlerin eline düşmüş gibiydi hikaye karışmış sahneler çok basitleşmiş ne olduğunu anlamadan bide baktım film bitmiş.Yenisi ne zaman geliyor 3 sene öncede yenisi çekiliyor deniliyordu hala aynı şeyler söyleniyor işallah yeni filmde oyuna bağlı kalırlar.