Soğuk Dağ
4,2

Rambo
Rambo

24 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Savaşın acımasızlığını çok farklı bir gözle anlatan film. Vatan sevgisiyle savaşa giden bir askerin yaşadıkları ve anlamsız savaşlarda yaşananları anlatan çok güzel bir film.
TEK T
TEK T

26 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla kusursuz bir film. Bu film kesinlikle oscar almalıydı yani en azından Jude Law almalıydı. Film tam bir başyapıt diyebilirim kesinlikle arşivimin başında gelecek bir film kendisi. 10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmi, üç saate yakın süresine rağmen, sıkmayan, başarılı bir film...
throughout
throughout

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İyi bir tarihi-romantik film.. 3 başrol oyuncusu da çok başarılı.. mutlu son görülmeye değer.. 9/10
kuzuu
kuzuu

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ben hiç aşık olmadım diyen izlemesin
sinema
1 ziyaretçi
17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Aaşşkk
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sıkılmadan ızlıyebılecegınız saglam fılm bı an Jude Law ın yerınde olmak ısteyeceksınız :))erkek kıtlıgı varya :)))
ridleyscott21
ridleyscott21

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ölümün soğuk yüzünü ve aşkın sınır tanımayan gücünü en güzel şekilde anlatan bir film.tabi oyuncuların kaliteside filmin durgunluğunu en iyi bir şekilde kapatmış.izlenmeye değer bir film
sergeant-55
sergeant-55

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
sinema filmlerinde dönemin aynası olma işlevini sonuna kadar gerçekleştirmiş bir filmdir.filme o dönemin gözüyle baktığımız zaman çok kaliteli bir yapım olduğu açıkça göze çarpıyor.içinde anlatılan aşk senaryosunun basit ve piyasacı olduğuna da katılmıyorum.kişiselleştirirsek eğer, bana tekrar aşık olmayı öğretti.dolayısıyla 10 üzerinden 10...
hayalci-010
hayalci-010

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin ana konusu birbirini çok az tanıyan,bir kez öpüşmüş(!)savaş zamanında ayrılmalarına rağmen birbirlerine yıllarca sadık kalarak yaşayan iki gencin öyküsü.Dokunaklı bir 'aşk'hikayesi ve Jude-Nicole ikilisi harika,gerçekten sağlam film niye kötü yorumlar var anlamıyorum,olsun benden 10
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle kusursuz diyen arkadaslara katılıyorum gercektende kusursuz bir film...
balikcikral55
balikcikral55

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Soğuk dağ kesinlikle kusursuz bir film,ve filmin müzikleride oldukça güzel.
os-man18
os-man18

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bu film izlenmeye değer. adamın yol boyunca Çektigi acıya rağmen durmadan Devam etmesi güzel.
gulsahabay
gulsahabay

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence harika bi film, aşk o kadar güzel işlenmiş ki, kendinizi karların üzerinde hissetmeniz ve karga sürüsünü her gördüğünüzde filmi hatırlamanız mümkün. izleyin derim
salih-mehmet
salih-mehmet

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
oyunculuk müthiş mekanlar ve doğa görüntüleri harika konu zaten olağanüstü bu kadar uzun film olmasına rağmen sıkılmadan izlettiriyor herkes izlemeli yokluk anında nasıl ayakta kalınır öğreten bir film