Serpico
4,3

palutci
palutci

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
buyuk bir hevesle polis olmus ama kendisinin bile inanamayacagi kadar pisligin icunde oldugunu gorur.butun bunlara ragmen durust olarak ayakta kalmaya calisan ve ayni zamanda adeletsizlige boyun egmeyen bir polisin hikayesi.
1Filmci
1Filmci

9 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Al Pacino'ya Godfateher'a giden yolu açan film. Harika bir oyunculuk söz konusu. Yozlanmış bir düzene karşı koymaya çalışan yalnız bir adam Paco yani Frakn Serpico. Kimsenin sizi takdir etmesini yada beğenmesini değil kendi vicdanınıza hesap verin sadece yeterli.
playboyg
playboyg

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bi alpacino hayranı olarak sölemek isterim ki 1973 yılı olmasına rağmen mükemmel bi film yani ALPACİNO başka söze gerek yok mafya babası o bi kere:)
mossmoss
mossmoss

14 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
BELKI TURKIYEDE BOYLE HIKAYERIN COK OLMASI SEBEIYLE KOTU VE RUSVETCI MESLEKTASLARINA KARSI TEK BASINA DIRENEN BIR POLIS HIKAYESI COK DA ILGI CEKICI GELMIYOR GUZEL FAKAT FAZLADA ABARTILACAK BIR FILM OLMAYAN SERPICO OZELLIKLE AL PACINONUN GUZEL OYUNCULUGUYA AKILDA KALIYOR...
filmkolikbyzprd
filmkolikbyzprd

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben Alpacino Hayranıyım ama o küpe okadar baba bi adama hiç olmamış tamam anladım film için normalde hayatta takmas ama bi deişik geldi bana. Filme söylenecek tek bir kelime 'Mükemmel'
denizilke2
denizilke2

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
vallaha baze4n düşünüyorumda Robert De Niro mu yoksa Al Pacino mu daha iyi oyuncu hep aynı seyi söylüyorum kendime Al Pacino , süper oynamış filim polisiye ama öyle olağan dışı bir aksiyon yok, hatta nerdeyse hiç yok, çok güzel bir filmdeğil, amerikadaki polislerin iç yüzlerini gösteriyor rusvet ve dürüstlük üzerine bir film, al pacino canavar oynamış:)8/10
ferdo33
ferdo33

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
1973 e göre bence fena film olmamış ama pacino kurtarıyor zaten ama aksiyon hemen hemen 0 hatta hiç yok,diyalog sahneli filmleri seviyorsanız izleyin ama film bazen çok ama çok sıkıyor.