palutci
26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
buyuk bir hevesle polis olmus ama kendisinin bile inanamayacagi kadar pisligin icunde oldugunu gorur.butun bunlara ragmen durust olarak ayakta kalmaya calisan ve ayni zamanda adeletsizlige boyun egmeyen bir polisin hikayesi.
Al Pacino'ya Godfateher'a giden yolu açan film. Harika bir oyunculuk söz konusu. Yozlanmış bir düzene karşı koymaya çalışan yalnız bir adam Paco yani Frakn Serpico. Kimsenin sizi takdir etmesini yada beğenmesini değil kendi vicdanınıza hesap verin sadece yeterli.
BELKI TURKIYEDE BOYLE HIKAYERIN COK OLMASI SEBEIYLE KOTU VE RUSVETCI MESLEKTASLARINA KARSI TEK BASINA DIRENEN BIR POLIS HIKAYESI COK DA ILGI CEKICI GELMIYOR GUZEL FAKAT FAZLADA ABARTILACAK BIR FILM OLMAYAN SERPICO OZELLIKLE AL PACINONUN GUZEL OYUNCULUGUYA AKILDA KALIYOR...
Ben Alpacino Hayranıyım ama o küpe okadar baba bi adama hiç olmamış tamam anladım film için normalde hayatta takmas ama bi deişik geldi bana. Filme söylenecek tek bir kelime 'Mükemmel'
vallaha baze4n düşünüyorumda Robert De Niro mu yoksa Al Pacino mu daha iyi oyuncu hep aynı seyi söylüyorum kendime Al Pacino , süper oynamış filim polisiye ama öyle olağan dışı bir aksiyon yok, hatta nerdeyse hiç yok, çok güzel bir filmdeğil, amerikadaki polislerin iç yüzlerini gösteriyor rusvet ve dürüstlük üzerine bir film, al pacino canavar oynamış:)8/10
1973 e göre bence fena film olmamış ama pacino kurtarıyor zaten ama aksiyon hemen hemen 0 hatta hiç yok,diyalog sahneli filmleri seviyorsanız izleyin ama film bazen çok ama çok sıkıyor.