Vizontele
4,1

ozzy-badd
ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok güzel ve eğlenceli bbir film...ben çok keyif aldım özellikle sonundaki radyo sahnesi çok iyiydi...cem yılmaz filme ayrı bi hava katmış...bence izlenmeli...peki zeki mürende bizi görecek mi :D:D
mrs-durden
mrs-durden

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
pek çok arkadaş yazmış yorumlarında bende katılıyorum ilk film kadar güzel olmayabilir ancak bu sebepten dolayı haksızlık yapılmamalı bu da çok güzel bir filmdi çnkü özellikle o dönemi çok güzel yansıtmış vizonteleyle kıyaslamadan izlense daha çok beğenilir ancak insan devam filmi olunca kıyaslamadan duramıyor
Majör-2
Majör-2

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Türk Sinemasına 'gişe rekoru' kavramını getiren ve Aralık 2008 itibari ile hala Türk Sinema tarihinin en çok izlenen 3.filmi konumunda.Yalın ve gerçek hayattan alınan hikayesi ile Yılmaz Erdoğanın her zamanki gibi komedi ile dramı müthiş uyuşturması sonucu ortaya çıkan harika yapım...9/10...
guray-27
guray-27

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilki ile ikincisi arasındaki ince farktan bihaber giderseniz filme tabii ki berbat bulursunuz. bu ilk filme göre daha siyasi ve daha hüzünlü. komedi de var ama o yılmaz erdoğanın doğasından sanırım, eklemeden duramıyor. ilki kadar yarmıyor, ilkinden daha çok düşündürüyor. beğendim.
widmark-2
widmark-2

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Evet Yılmaz Erdoğan ilk filminde azımsanmayacak bir başarı(her anlamda) elde diyor samimi,duygusal ve en önemlisi komik
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerek oyuncularıyla gerekse konusuyla erdogan ortaya çok gzl bir yapıt cıkarmış
karizmatik062915
karizmatik062915

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
keşke ikinci film olmasaydı vizontele vizontele olarak kalsaydı...
deep-merve-chad
deep-merve-chad

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence 1. film daha komik ve daha güzeldi.bu filmde sadece yılmaz e.nın söylediği bazı şeylere güldüm.ama genede iyiydi
ossi6188
ossi6188

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence ülkemizin büyük sorunu olan doğu batı meselesini gözümüze sokmuş harika bir film pekii zekkiii mürendee bizii görecek mi:D
happyface
happyface

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ne kadar izlenilse bıkılmayacak bir film...hüzün, komedi...herşey var.favori filmlerimden.
boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
puanı düşük daha fazla olmalı bana göre türk sinemasının en komik filmlerinden biri ayrıca konusuda süper diyebilirim karakterler herşey tastamam 10/9 veriyorum espriler hala aklımda nasıl kötü bir film olabilir ki...
erhancetin
erhancetin

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ya bence verilen bu puan(7.5) çok düşük.bu puandan çok fazlasını hakediyo bence kadroya bakarsanız ne kadar büyük bi kadro olduğunu göreceksiniz özellikle altan erkekli belediye başkanı rölünü çok ii yapmış.herkes bu filmi komedi sanıyodu galiba o yüzden böle bi puan da kaldı bence bazı arkadaşlar beğenmedim gülmedim bile diyolar zaten bu film komedi değilki.türünü komedi yazmışlar ama aslında bence dramdır bunun konusu finalide gayet iiydi
Demirtas
Demirtas

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasında kilometre taşlarında bir tanesi. defalarca izledim ama her seferinde büyük zevk aldım. İzlememiş olan yoktur herhalde. O yüzden tavsiye eymenin mamnası yoktur.
maximus-3-1
maximus-3-1

14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Herkes gibi ben de komedi filmi bekliyordum.Ama bu tam bir sinema filmi olmuş.12 Eylül dönemi çok iyi yansıtılmış.Aslında söylenecek fazla söz yok.Yılmaz Erdoğan, filmin sonunda Güner Sernikli ve diğer çocuklar götürülürken"Yapmak istedikleri belki yasadışı şeylerdi.Ama hiçbirini yapmadılar."deyip lafı gediğine koyuyor.Yılmaz Erdoğan'ın iyi senarist olduğunu bilirdim ama iyi yönetmen olduğunu bilmezdim."Bu filde Cem Yılmza yok!"diyenlere de "Tarık Akan var!"diyorum.Cezmi Baskın'da süper.Filmin müzikleri de mükemmel.Normalde Korn,Deftones gibi rock grupları dinleyen bir insan olmama rağmen Vizontele ve Vizontele Tuuba'nın sountrack albümlerini çok severek dinliyorum.Elinize sağlık Kardeş Türküler...
edenknight
edenknight

14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Türk sineması adına önemli bir dönüm noktasıydı Vizontele,teknik açılardan daha önce hiçbir filmin ulaşamadığı imkanları ve meziyetleri vardı,özellikle görüntü yönetimi ve kurgu alanında son derece başarılı olduğunu söyleyebilirim,içerdiği temalara gelirsek.Tiyatrodan gelme Yılmaz Erdoğan ve kadronun geri kalanı,başarılı bir oyunculuk sergilemesine karşın,filmdeki yan karakter fazlalığı istenilen şeyin tam anlatılamamasına ve olay örgüsünün kopuk olmasına yol açmış,bu bir taşlamamı,bir dönem filmi mi,televizyonun hayatımıza olan etkisi ve yaşattığı değişim mi,bir aşk öyküsü mü karar verilemediğinden,bu öğelerin hiçbiri ağır basıp senaryoyu toparlayamıyor,ama oyuncuların sempatikliği,güzel yazılmış diyaloglar ve nefis çekimler bunu birazcık unutturuyor,yine de film o parçalanmış skeçler havasını tam atamıyor üzerinden.bence filmin en büyük meziyeti bizden olanı,deforme edip bozmadan(pekçok tv dizisinin yapdığı gibi)samimi ve naif bir dille bize yansıtması,sırf bu bile onu keyifli bir seyirlik yapmaya yetiyor,keşke Erdoğan senaryo aşamasında daha derli toplu bir film çıkarsaymış da biz de daha iyi bir film izleseymişiz,çünkü bu imkanlarla oscar için yarışan ulusal bir film çıkabilirmiş,ama bu fırsat kaçmış,orjinal ve özgün konsepti,teknik alandaki başarısı ve oyunculuklarıyla Vizontele sinemamızın iyi örneklerinden,ama "işte bu"diyebileceğimiz bir film değil ne yazık ki.Saygılar.